Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rodžerio Nogeira treniņos guvis savainojumu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rodžerio Nogeira treniņos guvis savainojumu
Tiago Silva
Foto: mmaontap.com

Treniņos savainojumu guvis brazīliešu MMA zvaigzne Antonio Rodžerio Nogeira (20-5-0), kuram 14. aprīlī Zviedrijā šova „UFC on Fuel TV 2” galvenajā mačā bija jāstājas pretī Aleksanderam Gustafsonam (13-1-0). Nogeiru aizvietos Tiago Silva (14-2-0), kurš cīņu apritē atgriežas pēc gadu ilgas diskvalifikācijas izciešanas par aizliegto vielu lietošanu.

Tiago Silva pēc uzvaras 2011. gada 1. janvārī pār amerikāni Brendonu Veru, neizturēja dopinga kontroles pārbaudes un cīņa tika pasludināta par nenotikušu, kā arī brazīlietim tika piešķirta viena gada diskvalifikācija. Kas interesanti – Vera pēc zaudējuma tika atbrīvots no UFC rindām, taču pēc Silvas pozitīvajām dopinga analīzēm Brendons tika pieņemts atpakaļ. Šā gada februārī beidzot tika apstiprināts ilgi gaidītais revanša mačs starp Tiago Silvu un Brendonu Veru, kurš bija ieplānots uz 15. maija šovu „UFC on FX 3”, taču mačs bija atcelts amerikāņa traumas dēļ.

Silvam tika atrasts cits pretinieks – horvātu atlēts Igors Pokrejacs… Taču atkal nekā! Tiago piekritis nomainīt savu savainoto tautieti Antonio Rodžerio Nogeiru cīņā ar Aleksanderu Gustavsonu, un Pokrejacs palicis bez pretinieka.

Savukārt Gustafsons aizvada četru cīņu uzvaru sēriju. Pēdējā duelī, kuru zviedrs aizvadīja 2011. decembrī, viņš uzveica MMA veterānu Vladimiru Matjušenko. Aleksanders karjerā ir piedzīvojis tikai vienu zaudējumu… to viņam sagādāja Fils Deivis, kurš tagad kļuvis par zviedra sparingpartneri.

Ārvalstu MMA speciālisti prātoja, ka, ja Gustafsonam izdosies uzvarēt slaveno Rodžerio Nogeiru, viņš paceltos augstu reitingos, kā arī iegūtu tiesības cīnīties par titulu. Taču vai viņam tiks dota titula cīņa gadījumā, ja viņš uzvarēs dopinga skandālos iesaistīto Tiago Silvu rādīs laiks

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-03-09 09:47, pirms 12 gadiem
"Ārvalstu MMA speciālisti prātoja, ka, ja Gustafsonam izdosies uzvarēt slaveno Rodžerio Nogeiru, viņš paceltos augstu reitingos, kā arī iegūtu tiesības cīnīties par titulu."

es nesaprotu, ko kurienes tu visu laiku rauj šito slepeno, nevienam citam nezināmo informāciju
Nu nedabūs neviens titula cīņu vinnējot mazo Nogueiru. Slavens viņš varbūt ir jā, lielā brāļa dēļ, bet nu UFC viņš neko dižu nav rādījis. Vēl 1 cīņu noteikti nāksies aizvadīt pret kādu top5 cīkstoni, lai tiktu pie titula cīņas.
Bet tas tā, Gustafsons īstenībā ir neslikts variants un svaigas asinis iekš LHW, ja ar Filu Deivisu vēl uztrenēs labu TDD, tad var arī sagādāt problēmas Džonsam. Bet nu Tiago Silva nav viegls pretinieks un pēc tam, iespējams, visloģiskākais variants būtu cīņa ar Hendersonu par 1.pretenedentu. Tā kā līdz titula cīņai vēl jāpasvīst būs.