Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Atcelts cīņu šovs “UFC Fight Night 97”

Atcelts cīņu šovs “UFC Fight Night  97”
B.J. Pens
Foto: uloop.com

Pēc tam, kad cīņu šovs “UFC Fight Night 97” bijušā UFC čempiona Džeja Dī “B.J.” Pena (16-10-2) traumas dēļ, kuram bija jācīnās ar Rikardo Lamasu (16-5), zaudēja vakara centrālo cīņu, UFC vadība lēma, ka jāatceļ viss cīņu pasākums, kuram bija jānotiek 15. oktobrī Manilā, Filipīnās.

Jau ziņojām, ka bijušais divu svara divīziju UFC čempions B.J. Pens treniņos guva savainojumu, līdz ar to uz nezināmu laiku ir jāpārceļ viņa atgriešanās cīņu apritē, kurā viņš nav bijis kopš 2014. gada jūlija.

Sakarā ar Pena traumu, viņa plānotais oponents Rikardo Lamass cīņu šova “UFC Fight Night 97” vakara galvenajā mačā bija palicis bez pretinieka. UFC vadība klāstīja, ka cītīgi meklē Penam aizvietotāju, taču izskatās, ka tas viņiem nav izdevies izdarīt.

Līdz ar to, ka nav atbilstoša vakara galvenā cīņa, pasākuma organizatori izlēma atcelt visu pasākumu. Pārējie 19 cīkstoņi, kuriem bija jācīnās 15. oktobra vakarā Manilā, lai arī neaizvadīs cīņas, saņems solīto honorāru, kas viņiem būtu jāsaņem, ja pasākums notiktu.

Jāpiezīmē, ka UFC jau trešo reizi organizācijas pastāvēšanas vēsturē atceļ visu pasākumu dēļ tā, ka kāds no vakara centrālās cīņas dalībniekiem gūst traumu īsu laika sprīdi pirms paša cīņu šova. Pirmais tāds incidents notika pirms četriem gadiem, kad tika atcelts cīņu šovs “UFC 151”, kurš bija ieplānots uz 2012. gada septembrī. Bet otrs pirms diviem gadiem, kad atcēlās cīņu šovs “UFC 176”, kura vakara centrālajam mačam bija jābūt cīņai starp Hosē Aldo Čadu Mendesu.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...


Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.