Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Karvinam veikta operācija

Karvinam veikta operācija
Šeins Karvins
Foto: fiveouncesofpain.com

Bijušajam pretendentam uz UFC smagā svara čempiona jostu Šeinam Karvinam (ASV) veikta muguras operācija, pēc kuras ārsti sportistam paredz astoņu līdz divpadsmit nedēļu ilgu ārstēšanās kursu, ziņo sherdog.com

Šeina Karvina menedžeris Džeisons Genets ārzemju masu medijiem ziņoja, ka Karvins pēc operācijas jūtoties labi.

„Operācija noritējusi veiksmīgi un šobrīd Karvins atrodas uz atveseļošanās ceļa,” stāsta Genets.

„Izrādījās, ka nervs ir daudz vairāk savainots kā uzrādīja analīzēs. Taču operācijas laikā nekādu sarežģījumu nav bijis, kaut arī operācija ilga četras stundas.”

„Šobrīd Šeinu uztrauc sāpes. Viņam stāv priekšā astoņas līdz divpadsmit nedēlas ilgs atveseļošanās kurss.”

Kā pavēstīja Karvina menedžeris, Šeins ar šo traumu startē trīs gadus. Ķirurgs esot bijis pārsteigts kā viņš spējis tādā stāvoklī patrenēties.

Atgādinām, ka Šeins Karvins (12-1-0) savu pēdējo cīņu aizvadīja šā gada jūlijā, kad tas otrajā raundā bija spiests piekāpties tā brīža UFC smagā svara čempiona Brokam Lersnaram (5-2-0). Zaudējums Lesnaram bija pirmā neveiksme Šeina karjerā.

Atgādinām, ka sakarā ar veikto muguras operāciju Šeinam Karvinam tika atcelta 1. janvārī cīņu šovā „UFC 125” paredzētā cīņa ar Roju Nelsonu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2010-11-07 20:59, pirms 14 gadiem
Gaidu, kad būs uz pekām un atkal slēgs vēl daudzus ārā
Margarita Kirilova, treneris Farids Ahmedovs, Darja Markova. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija

Cīkstonēm Markovai un Kirilovai medaļas U15 Eiropas čempionātā

Grieķijas kūrortā Lutraki risinās U15 Eiropas čempionāts cīņas olimpiskajās disciplīnās. Lauras Skujiņas cīņas sporta kluba pārstāves Darja Markova (62 kg) un Margarita Kirilova (66 kg) piektdien izcīnīja attiecīgi sudrabu un bronzu.
Junioru izlases treneris Kaspars Semjonovs (no kreisās) ar Kārli Krampi, Artjomu Koroļovu un Valtu Volkolakovu

Koroļovam un Krampem Eiropas MMA čempionātā junioriem - sudrabi

Latvijas MMA jaunie sportisti Artjoms Koroļovs (Sev Arch) un Kārlis Krampe (Berserk MMA) Slovākijā notiekošajā Eiropas čempionāta finālā šodien piekāpās saviem pretiniekiem un ieguva sudraba medaļas.
Ivars Samušonoks. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija / stalgenesskola.lv

Samušonokam zaudējums olimpiskās atlases bronzas turnīrā

Turcijas metropolē Stambulā tuvojas noslēgumam pasaules olimpiskās kvalifikācijas sacensības grieķu-romiešu un brīvajā cīņā. Latvijas cīkstonis Ivars Samušonoks šodien zaudēja bronzas turnīra pirmajā kārtā.