Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dana Vaits: „Nelsonam saku, lai viņš pret sevi attiektos nopietnāk”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dana Vaits: „Nelsonam saku, lai viņš pret sevi attiektos nopietnāk”
Rojs Nelsons pēc cīņas ar Fabricio Verdumu
Foto: ufc.com

UFC prezidents Dana Vaits uzskata, ja realitātes šova „The Ultimate Fighter 10” uzvarētājs Rojs Nelsons (16-7-0) pret sevi attiektos nopietnāk un cīņām sagatavotos ar lielāku atdevi, tad iespējams viņš biežāk uzvarētu. Izņēmums arī nebūtu pērnās nedēļas cīņa ar Fabricio Verdumu (15-5-1).

„Rojs ir ciets rieksts. Viņš ir viens no izturīgākajiem čaļiem, kādus es jebkad esmu redzējis. Viņš iziet ringā, lai sistos un viņš arī sitās,” UFC lielākā vēdera īpašnieku Roju Nelsonu apbrīnoja Dana Vaits.

„Tikai es visu laiku cenšos iedomāties, kas notiktu, ja viņš uz cīņu atnāktu patiešām labā formā…”

„Veselu mūžību saku viņam, lai viņš attiektos pret sevi nopietnāk. Kā, piemēram, vienreiz viņam izdevās satricināt Verdumu ar vairākiem sitieniem. Ja Nelsons būtu labā formā, tad viņam pietiktu elpas, lai turpinātu uzsākto ritmu. Iespējams tad viņš uzvarētu biežāk.”

Atgādinām, ka Rojs Nelsons „UFC 143 - Diaz vs. Condit” ietvaros trīs raundu cīņā pēc punktiem piekāpās Fabricio Verdumam, kurš uz UFC pārnāca no Strikeforce. Tiesa, pirms cīņas ar Verdumu Nelsons izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār Mirko „Krokopu” Filipoviču un aizsūtīja horvātu zvaigzni pensijā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-02-07 13:44, pirms 12 gadiem
nu tad pret Overeemu (neciešu viņu,klinča ceļa specialistu) nebūu jēga UD again