Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džons Džonss šogad pirmo cīņu plāno aizvadīt jau aprīlī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džons Džonss šogad pirmo cīņu plāno aizvadīt jau aprīlī
Džons Džonss
Foto: mmamania.com

UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (15-1-0), kuru atzina par 2011. gada labāko cīkstoni, šogad plāno aizvadīt trīs līdz četras cīņas. Viņa pirmais uznāciens šogad varētu notikt aprīlī, varbūt pat ātrāk, ziņo espn.com

Džonam Džonsam 2011. gadā bija fantastiska sezona, viņš uzvarēja visās aizvadītajās cīņās. Sākotnēji tika uzveikts Raiens Baders un iegūtas tiesības cīnīties ar toreizējo UFC pussmagā svara čempionu Mauricio Rua par viņam piederošo titulu. Rua tika uzvarēts un Džonss kļuva par jaunāko UFC čempionu. Pēc Mauricio Rua sekoja uzvaras pār bijušajiem čempioniem Kvintonu Džeksonu un Lioto Mačidu.

Portālam espn.com Džons Džonss izteicās, ka 2012. gadā viņš grib atkārtot savu fenomenālo uzvaru gājienu. Viņš vēlas aizvadīt no trīs līdz četrām cīņām, kuras visas viņš plāno beigt ar priekšlaicīgām uzvarām. Džonsa pirmais šā gada uznāciens notiks ne vēlāk kā aprīlī.

„Mans mērķis 2012. gadā ir priekšlaicīgi beigt visas cīņas. Ja man tas izdosies, tad daudz kas nostāsies savās vietās pats no sevis,” savos napoleoniskajos mērķos dalījās Džons Džonss, kurš no piecpadsmit uzvarētajām cīņām tikai divās uzvaras svinējis pēc punktiem, pārējās sportists svinējis uzvaras ar nokautu vai sāpju paņēmienu.

„Pa šo laiku kā personība esmu ļoti audzis, kas nozīmē, ka atkārtots uzvaras gājiens 2012. gadā mani padarīs par vēl labāku.”

„No sākuma es ziņoju, ka vēlos kādus četrus piecus mēnešu atpūsties, taču es tagad es domāju pārskatīt savu lēmumu un pieļauju, ka apritē atgriezīšos ātrāk. Šogad plānoju aizvadīt trīs līdz četras cīņas.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...