Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jons Olavs Einemo beidz sportista karjeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jons Olavs Einemo beidz sportista karjeru
Jons Olavs Einemo
Foto: prommanow.com

Trīsdesmit piecus gadus vecais norvēģu smagsvars, nīderlandiešu kluba "Golden Glory" pārstāvis Jons Olavs Einemo (6-3-0), kura pēdējā darba vieta bija UFC, nolēmis cimdus kārt uz nagliņas un pievērsties trenera darbam, ziņo portāls mmafighting.com

2003. gada ADCC pasaules čempions graplingā Jons Olavs Einemo profesionālajā MMA debitēja 2000. gadā ar uzvaru pār somu Janu Janversivu. Viņš izcīnīja vēl četras uzvaras līdz viņa nezaudēto cīņu sēriju debijas mačā PRIDE rindās pārtrauca Fabricio Verdums. 2006. gadā Einemo izcīnīja uzvaru pār britu Džeimsu Tomsonu un ģimenes apstākļu dēļ uz pieciem gadiem nozuda no MMA skatuves.

Atgriešanās lielajā sportā norvēģim notika 2011. gadā šova „UFC 131” ietvaros ar zaudējumu Deivam Hermanam. Šis mačs tika atzīts par tā vakara skaistāko cīņu un abi sportisti saņēma „Fight of the Night” prēmijas.

Tad uz kādu laiku Jons Olavs Einomo pameta UFC sava kluba „Golden Glory” un organizācijas nesaskaņu dēļ, taču, kad savstarpējās nesaskaņas tika atrisinātas – norvēģis atgriezās UFC ar cīņu pret Maiku Rusovu, kurā viņš zaudēja pēc punktiem. Dēļ šī zaudējuma Einemo un UFC ceļi šķīrās.

Einoma norvēģu portālam izteicies, ka viņš varētu izcīnīt dažas uzvaras un atgriezties UFC, taču nolēmis, ka labāk šo laiku veltīs ģimenei. Viņš mierināja, ka no sporta viņš neiet prom pavisam, jo viņš turpinās trenera karjeru savā dzimtajā Norvēģijā.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
VG Nett - Forsiden - VG Nett

     [+] [-]

, 2012-04-06 15:13, pirms 12 gadiem
ah*jenā jau karjera bijusi....