Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Vaits: „Ja Makgregors uzveiks Sīveru, cīnīsies par UFC titulu”

Vaits: „Ja Makgregors uzveiks Sīveru, cīnīsies par UFC titulu”
Konors Makgregors
Foto: oxygen.ie

UFC prezidents Dana Vaits oficiāli paziņojis, ka gadījumā, ja īru pusvieglā svara cīkstonis Konors Makgregors (16-2-0) savā gaidāmajā cīņā, kura notiks 18. janvārī cīņu šova „UFC Fight Night 59” ietvaros uzveiks vācieti Denisu Sīveru (22-9-0), viņš kļūs par oficiālo pretendentu uz UFC pusvieglā svara čempiona jostu.

Vēl dažus mēnešus atpakaļ daiļrunīgais bijušais britu organizācijas CWFC čempions Konors Makgregors tika uzskatīts par kārtējo tukšu salmu kūlēju, kurš lielāku akcentu liek uz pretinieku nomelnošanu ar vārdiem, taču cīņu būrī darbi neiet roku rokā ar vārdiem.

Makgregors pierādīja, ka viņš nav tikai runātājs, bet arī darītājs, kurš pēc UFC rindās aizvadītajām četrām cīņām iekļuvis pusvieglā svara divīzijas cīkstoņu reitinga TOP 10. Viņam jau solīta cīņa ar patreizējo UFC čempionu Hosē Aldo (25-1-0), taču vispirms viņam jāuzvar sīkstais Deniss Sīvers.

„Ja Konors [Makgregors] uzvarēs Denisu Sīveru, viņš cīnīsies par titulu,” ārzemju masu medijiem atklāja UFC prezidents Dana Vaits.

Un, ja Makgregors uzvarēs, visticamāk viņš titula cīņu aizvadīs savā dzimtajā Īrijas pilsētā Dublinā „Croke Park” stadionā, kur var ietilpināt vairāk kā 90,000 cilvēku.

Lai arī daudzi norakstījuši Sīvera cerības uzvarēt Makgregoru, taču UFC prezidents vācieti nemaz neuzskata par tādu antifavorītu kāds viņš tiek uzskatīts.

„Visi nez kāpēc nolēmuši, ka [Makgregors] vienkārši atnāks un iznīcinās Sīveru. Savulaik neviens nedomāja, ka Konors uzveiks Dastinu Porje, bet tagad viņš domā viegli uzveikt Denisu? Negrasos prognozēt uzvarētāju, jo šajā sporta veidā var notikt jebkas. Tāpēc vispirms paskatīsimies kā tas viss beigsies,” komentēja Dana Vaits.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...


, 2015-01-06 15:38, pirms 9 gadiem
2. rindkopa laba no stiltistikas viedokļa
, 2015-01-06 20:53, pirms 9 gadiem
.............. rakstīja: 2. rindkopa laba no stiltistikas viedokļa
Tava komentāra pirmspēdējais vārds vēl labāks...
, 2015-01-07 12:28, pirms 9 gadiem
Conor vel teica,ka piebeigs vinu zem 2min pirmajaa 5iec minutee
its all about money ..
, 2015-01-07 21:25, pirms 9 gadiem
man garšo mirt rakstīja: Conor vel teica,ka piebeigs vinu zem 2min pirmajaa 5iec minutee
its all about money ..
reiz viņš jau savu vārdu turēja, redzēsim vai arī šoreiz tā būs. Nezinu cik labā formā ir Sivers, bet tas rižais leprikons ir diez gan labs, lai ar 2 minūtēm arī varētu pietikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-10 10:08, pirms 9 gadiem
guily rakstīja: reiz viņš jau savu vārdu turēja, redzēsim vai arī šoreiz tā būs. Nezinu cik labā formā ir Sivers, bet tas rižais leprikons ir diez gan labs, lai ar 2 minūtēm arī varētu pietikt.
Conor treneris ( head coach) ari iztiecies,bet apsauba Conora paredzejumu jo vinam pashama liekas,ka bus zem minutes
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.