Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tito Ortizs karjeru grib noslēgt ar cīņu pret Čaku Lidelu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tito Ortizs karjeru grib noslēgt ar cīņu pret Čaku Lidelu
Tito Ortizs (pa kreisi) un Čaks Lidels
Foto: ufc.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions, amerikānis Tito Ortizs atklājis, ka šā gada vasarā plāno iet pensijā. Karjeru bijušais čempions grib noslēgt ar cīņu pret UFC slavas zāles iemītnieku Čaku Lidelu (21-8-0), kurš jau labu laiku jau ir pensijā, ziņo mmajunkie.com

Jāatgādina, ka Tito Ortizs ar Čaku Lidelu jau divreiz krustojis dūres (2004. un 2006. gadā). Abās reizēs uzvaru ar nokautu svinēja cits bijušais UFC pussmagā svara čempions - Lidels, kurš 2010. gadā pēc zaudējuma Ričam Frenklinam aizgāja no lielā sporta skatuves.

„Pēc cīņas ar Nogeiru, kurā kā zināt, es dabūju vairākus sitienus korpusā, taču ribas bija sveikas un veselas, tāpēc biju pacilātā noskaņojumā. Nedaudz brūces bija appampušas, bet visvairāk sāpēja sirds, taču zaudējums ir tā lieta, kas nereti notiek ar cīkstoņiem,” par karjeras norietu sūkstījās trīsdesmit sešus gadus vecais Ortizs.

„Kaut kad jūlijā, cerams ceturtajā datumā, es aizvadīšu savu pēdējo cīņu un beigšu karjeru. Pretinieks? Forests Grifins, iespējams, Čaks Lidels, jo visi grib redzēt šo cīņu. Paskatīsimies, ko man piedāvās Lorenzo Fretita un Dana Vaits. Nākamnedēļ mēs sēžamies pie galda, lai visu aprunātu. Pacentīsimies manu pēdējo cīņu padarīt atmiņās paliekošu.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-01-05 21:15, pirms 12 gadiem
čakam tas zods vairs nekāds, kkā negribētos redzēt, kā zaudē tāds diezgan cienījams cilvēks tādam iedomīgam cilvēkam kā Ortizs.

domājams, ka visdrīzāk cīņa notiks ar Grifinu.

     [+] [-]

, 2012-01-05 22:11, pirms 12 gadiem
hellpickle rakstīja: čakam tas zods vairs nekāds, kkā negribētos redzēt, kā zaudē tāds diezgan cienījams cilvēks tādam iedomīgam cilvēkam kā Ortizs.

domājams, ka visdrīzāk cīņa notiks ar Grifinu.
Jā, man arī negribētos, lai Čaks tādam kā Ortizs zaudē. Un piekrītu, nekas labāks/loģiskāks, kā ar Grifinu tur nesanāk.