Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Manhoefs paraksta līgumu ar STRIKEFORCE

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Manhoefs paraksta līgumu ar STRIKEFORCE
Melvins Manhoefs
Foto: mmaweekly.com

Viens no slavenākajiem holandiešu K-1 un MMA cīkstoņiem Melvins Manhoefs noslēdzis vairāku cīņu līgumu ar amerikāņu MMA (mixed martial arts) organizāciju STRIKEFORCE, ziņo portāls mmajunkie.com.

„Mēs tikko parakstījām to. Mēs to izdarījām,” laimīgs par līguma parakstīšanu bija STRIKEFORCE sabiedrisko attiecību speciālists Maiks Afromovits.

Afromovits pastāstīja, ka organizācija vēlas, lai Manhoefa debija STRIKEFORCE notiktu pēc iespējas ātrāk. Maiks neizslēdz iespēju, ka holandieša, kurš startēs pussmagajā svara kategorijā, pirmā cīņa varētu notikt jau 19. decembrī cīņu šovā "Strikeforce: Evolution".

Pussmagajā svarā par Manhoefa lielākajiem sāncenšiem var uzskatīt bijušo UFC cīkstoni Renato Sobralu, Remiju Tjeri Sokadžu un STRIKEFORCE čempionu Džerardu Musasi, kuram holandietis 2008. gadā visai ātri kapitulēja.

Atgādinām, ka trīsdesmit trīs gadus vecais Melvins Manhoefs profesionālajā MMA aizvadījis 30 cīņas, no kurām divdesmit trijās uzvarējis (22. no tām ar nokautu!), sešas reizes zaudējis, bet vienu reizi cīnījies neizšķirti.

Pēdējo cīņu Manhoefs aizvadījis šī gada jūlijā, kad bija spiests piekāpties citai MMA zvaigznei Paulo Filho.

Izmantotie resursi:
mmajunkie.com
sherdog.com

  +1 [+] [-]

, 2009-12-04 14:31, pirms 15 gadiem
kaaads atkal tiks izsleegts!