Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Dos Santosam pretī stāsies Aivels

Dos Santosam pretī stāsies Aivels
Gilberts Aivels
Foto: Sherdog.com

Jaunā brazīlieša Juniora Dos Santosa pretinieks cīņu šovā „UFC 108”, kurš notiks nākamā gada 2. janvārī būs MMA veterāns un UFC debitants no Holandes Gilbers Aivels, ziņo mmajunkie.com.

Gilbertam Aivelam (36-13-1) profesionālajā MMA aiz muguras ir piecdesmit cīņas, no kurām trīsdesmit sešās tas guvis uzvaras. Pēdējās desmit aizvadītajās cīņās Aivels piekāpies tikai vienu reizi: šā gada janvārī bijušajam UFC čempionam Džošam Bārnetam.

Ar UFC Gilbert Aivels noslēdzis līgumu uz vienu cīņu, jo Nevadas Štata Atlētiskā Komisija (NSAC ) sportistam piešķīrusi licenci tikai uz vienu cīņu. Aivels jau 2007. gadā centies saņemt licenci no NSAC, taču tā tika atteikta balstoties uz holandieša uzbrukumu tiesnesim 2004. gadā (Šī nav vienīgā instance, kura atsaka Gilbertam licenci viņa nesportiskās uzvedības dēļ).

Nevadas Štata Atlētiskās Komisijas direktors Kīts Kaizers uzskata, ka šī vienas cīņas licence dos iespēju Aivelam kārtējo reizi sevi pierādīt.

Savukārt divdesmit piecus gadus vecais Juniors Dos Santos (9-1-0) ar savām trim cīņām, kuras aizvadījis UFC un, kuras visas uzvarējis, straujiem tempiem kāpj smagsvaru reitingos. Viņš ir pieveicis Stefanu Štruvi, Fabricio Verdumu un Mirko „Krokopu” Filipoviču. Nākamais Gilbert Aivels?

Izmantotie resursi:
mmajunki.com
sherdog.com


, 2009-12-04 14:33, pirms 15 gadiem
interesanta cīņa būs!
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.
Islams Mahačevs. Foto: AP/Scanpix
9

Mahačevs piektajā raundā uzvar Porjē un nosargā vieglā svara čempiona godu

UFC 302 cīņu vakara ietvaros tā galvenajā cīņā viegla svara čempiona titulu nosargāja Islams Mahačevs, kurš piektajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Dastinu Porjē.
Viktors Reško. Foto: Latvijas Sambo federācija.

Latvijas sportisti ar bronzas medaļām atgriezušies no Eiropas čempionāta sambo

Novi Sadi Serbijā notikušais Eiropas čempionāts sambo pieaugušajiem un jauniešiem Latvijai bija īpaši veiksmīgs, jo mūsu sportisti izcīnīja divas bronzas medaļas gan pieaugušo, gan jauniešu konkurencē.