Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Zaromskis paraksta līgumu ar STRIKEFORCE

Zaromskis paraksta līgumu ar STRIKEFORCE
Marius Zaromskis
Foto: sherdog.com

Viena no pasaules spēcīgākajām MMA organizācijā STRIKEFORCE noslēgusi vairāku cīņu līgumu ar DREAM pusvidējā svara čempionu, lietuvieti Mariusu Zaromski.

Divdesmit deviņus gadus vecais Marius Zaromskis (13-3-0) ir uzvarējis piecās savās pēdējās cīņās. Pēdējo uzvaru viņš guva 25. oktobrī, kad savā manierē ar spērienu ar kāju pa galvu nokautēja korejiešu atlētu Mjeonu Ho Beju (8-5-0).

Jāatgādina, ka šī bija jau trešā cīņa pēc kārtas, kurā Zaromskis uzvarēja jau pirmajā raundā pateicoties „high kick” (Augsts spēriens – no angļu val.). Pateicoties šim paņēmienam, kas ir Zaromska firmas sitiens viņš ir izslēdzis Hajato Sakurai un Džeisonu Haju un kļuva par DREAM Grand Prix uzvarētāju pusvidējā svarā.

Debija MMA lietuvietim notika 2000. gada 4. februārī, kad tas uzvarēja savu tautieti Viktoras Kontrimas. Vēlāk Zaromskis pārgāja uz britu „Cage Rage”, kur aizvadīja septiņas cīņas, piecās no tām uzvarot. Abus zaudējumus Zaromskim sagādāja „Cage Rage” čempions Če Mills.

Vēlāk leitis parakstīja līgumu ar Japāņu organizāciju DREAM, kur ir uzvarējis visās aizvadītajā cīņās. Un šobrīd Zaromskis pārcēlies uz Ameriku, kur noslēdzis vairāku cīņu līgumu ar otru spēcīgāko MMA organizāciju STRIKEFORCE.

Debija šajā organizācijā Mariusam paredzēta šā gada 19. decembrī Sanhosē, tiesa viņa pretinieks pagaidām nav zināms.

Izmantotie resursi:
sherdog.com


Islams Mahačevs. Foto: AP/Scanpix
9

Mahačevs piektajā raundā uzvar Porjē un nosargā vieglā svara čempiona godu

UFC 302 cīņu vakara ietvaros tā galvenajā cīņā viegla svara čempiona titulu nosargāja Islams Mahačevs, kurš piektajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Dastinu Porjē.
Viktors Reško. Foto: Latvijas Sambo federācija.

Latvijas sportisti ar bronzas medaļām atgriezušies no Eiropas čempionāta sambo

Novi Sadi Serbijā notikušais Eiropas čempionāts sambo pieaugušajiem un jauniešiem Latvijai bija īpaši veiksmīgs, jo mūsu sportisti izcīnīja divas bronzas medaļas gan pieaugušo, gan jauniešu konkurencē.
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželiss pasaules čempionātā džudo zaudē otrās kārtas cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss pirmdien Abū Dabī pasaules čempionātā džudo piedzīvoja neveiksmi otrās kārtas cīņā.