Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Guida plāno nokautēt Petisu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Guida plāno nokautēt Petisu
Klejs Guida
Foto: ufc.com

Viens no spilgtākajiem UFC vieglā svara cīkstoņiem Klejs Guida (28-11-0), kuram šovakar cīņu šovā "UFC - The Ultimate Fighter 13 finale" jātiekas ar WEC vieglā svara čempionu Entoniju Petisu (13-1-0), pārliecināts, ka cīņa nebeigsies pēc punktiem un viņš izcīnīs pārliecinošu uzvaru, ziņo sherdog.com

"Entonijs Petis ir spēcīgs cīkstonis. Viņš ir uzvarējis Šeinu Roleru un Benu Hendersonu, un tie ir ļoti nopietni pretinieki," savu nākamo pretinieku slavēja bijušais Strikeforce vieglā svara čempions Klejs Guida.

"Šobrīd Petis ir ļoti pārlicināts par sevi. Taču man ir bijuši daudz nopietnāki pretinieki par tiem ar ko ticies viņš. Cīņā gatavojos izmantot visus savus ieročus. Negrasos uzvarēt pēc punktiem, es nokautēšu viņu, jo šis mačs ir ļoti svarīgs priekš manis."

Jāatgādina, ka priekš Kleja uzvara pār UFC debitantu Petisu var būt biļete uz titula cīņu. Lai arī Guida ir viens no vadošajiem vieglā svara cīkstoņiem, viņam kopš 2006. gada, kad amerikānis noslēdza līgumu ar UFC ne reizi nav dota iespēja paspēkoties par pasaules prestižākās organizācijas čempiona jostu. UFC vadība izteikusies, ja Klejs spēs uzvarēt un parādīt skaistu cīņu, viņam beidzot tiks dota iespēja cīnīties par titulu.

"The Ultimate Fighter 13 finale" cīņu pāri

Anthony Pettis vs. Clay Guida
Tony Ferguson vs. Ramsey Nijem
Chris Cope vs. Chuck O'Neil
Ed Herman vs. Tim Credeur
Fabio Maldonado vs. Kyle Kingsbury
George Roop vs. Josh Grispi
Scott Jorgensen vs. Ken Stone
Daniel Downes vs. Jeremy Stephens
Justin Edwards vs. Clay Harvison
Shamar Bailey vs. Ryan McGillivray
Reuben Duran vs. Francisco Rivera

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...