Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Strikeforce Grand Prix turnīra fināls notiks maijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Strikeforce Grand Prix turnīra fināls notiks maijā
Džošs Bārnets un Daniels Kormjē
Foto: mmamania.com

„Strikeforce Heavyweight Grand Prix” turnīrs ievilcies gandrīz uz pusotru gadu, taču šodien beidzot noteikts fināla mača datums. Strikeforce vadība ziņo, ka fināla mačs starp bijušo UFC smagā svara čempionu Džošu Bārnetu (31-5-0) un līdz šim neuzvarēto Danielu Kormjē (9-0-0) notiks 19. maijā.

Beidzot tiks salikti visi punkti uz i. Starp Džošu Bārnetu un Danielu Kormjē tiks noskaidrots, kurš tad beigu beigās ir spēcīgākais Strikeforce smagsvaru divīzijas cīkstonis.

Jāpiemin, ka fināla mačam vajadzēja notikt jau 2011. gadā, taču tas tika atlikts uz nenoteiktu laiku Daniela Kormjē savainojuma dēļ, kurš pusfināla cīņā ar Antonio Silvu salauza roku. Tā kā šoreiz Strikeforce negribēja atkārtot līdzīgu kļūdu kā ar Alisteru Overīmu, kurš arī iepriekšējā mačā bija guvis traumu, un diskvalificējot viņu, Kormjē tika dots nepieciešamais laiks, lai sportists sadziedētu savainojumus un pienācīgi sagatavotos. Savādāk turnīrs, kurš sākotnēji tika uzskatīts par nopietnu pasākumu izvērtās par kaut ko līdzīgu neprofesionāli organizētam turnīram.

Saskaņā pēc „Zuffa” (Kompānija, kurai pieder UFC un Strikeforce –J.E.) vadības izteiktās informācijas, turnīra uzvarētājs Strikeforce rindās aizvadīs vēl vienu cīņu un tad tiks pārcelts uz UFC. Visticamāk uz UFC tiks pārsviests arī otrs finālists. Kormjē un Bārnetu UFC gaida jau tādi Strikeforce turnīra dalībnieki kā Alisters Overīms, Fabricio Verdums un Antonio Silva. Savukārt, Fjodors Jemeļjaņenko pārgāja uz M-1, bet Andrejs Arlovskis parakstīja līgumu ar ProElite. Sergejs Haritonovs vēl joprojām ir Strikeforce īpašums, bet Brets Rodžers uz doto brīdi ir brīvais aģents.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2012-03-06 16:00, pirms 12 gadiem
Jaabuut labai ciinjai