Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ronaldo Souza uzveic Bristolu Marundi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ronaldo Souza uzveic Bristolu Marundi
Ronaldo Souza
Foto: mmamania.com

Bijušais Strikeforce vidējā svara čempions Ronaldo Souza (15-3-0) vakar šova „Strikeforce: Tate vs. Rousey” ietvaros trešajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica organizācijas jaunpienācēju Bristolu Marundi (12-7-0), tādejādi nosedzot iepriekšējā cīņā ciesto zaudējumu.

Pieckārtējais Brazīliešu Džiu – džitsu pasaules čempions un 2005. gada ADCC graplinga čempionāta zelta medaļnieks Ronaldo Souza cīņas gaitu kontrolēja jau no pirmās cīņas minūtes. Pirmajā un otrajā raundā Souzam izdevās ar sietiena palīdzību nogāzt Marundi uz ringa dēļiem, taču parterā, kur Ronaldo jūtas vislabāk, priekšlaicīgi cīņu viņam neizdevās pabeigt.

Trešajā raundā trīsdesmit divus gadus vecais Ronaldo Souza bez ilgas muļļāšanās pārgāja cīņā parterā, Murande pieļāva kļūdu, atdodot Souzam kaklu, tāpēc priekš brazīlieša tā bija tikai formalitāte, lai cīņu pabeigtu priekšlaicīgi.

Pēc uzvaras eksčempions Souza izteicās, ka vēlas atgūt savu Strikeforce jostu, kuru viņam atņēma Luks Rokholds: „Visi, kas skatījās manu un Rokholda cīņu redzēja, ka tā bija līdzīga cīņa. Esmu pelnījis vēl vienu iespēju cīnīties par jostu. Es vēlos to atpakaļ.”

Jāpiemin, ka patreizējais SCC (Superior Cage Combat) vidējā svara čempions Bristols Marunde cīņai ar Ronaldo Souzu bija apstiprināts tikai pāris nedēļas pirms mača. Amerikānis aizvietoja pagaidām neuzvarēto Dereku Brunsonu (9-0-0), kurš neizgāja redzes testus un tādejādi netika pielaists pie cīņas.

„Strikeforce: Tate vs. Rousey” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Ronaldo "Jacare" SouzaBristol MarundeSubmission (arm-triangle choke)32:43
2.Sarah KaufmanAlexis DavisDecision(Majority)35:00
3.Roger BowlingBrandon SalingTKO (strikes)21:15
4.Pat HealyCaros FodorSubmission (arm-triangle choke)33:35
5.Ryan CoutureConor HeunTKO (strikes)32:52
7.Josh ThomsonK.J. NoonsDecision(Unanimous)35:00
8.Kazuo MisakiPaul DaleyDecision (Split)35:00
9.Lumumba SayersScott SmithSubmission (guillotine choke)11:34
10.Ronda RouseyMiesha TateSubmission (armbar)14:27

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-03-07 20:48, pirms 12 gadiem
kkā jocīgi, ka par šo cīņu uzraksti, bet ne par titulcīņu.

bet šī cīņa ar bija laba no Ronaldo puses, normāli uz kājām, par ko biju pārsteigts, un uz zemes darbojās