Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vitors Belforts cīnīsies ar Entoniju Džonsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vitors Belforts cīnīsies ar Entoniju Džonsonu
Vitors Belforts
Foto: ufc.com

Bijušais „Cage Rage” un UFC pussmagā svara čempions Vitors Belforts (20-9-0) savu nākamo cīņu aizvadīs 14. janvārī cīņu šova „UFC 142” ietvaros, kas notiks viņa dzimtenē Brazīlijā. Belfortam pretī stāsies sīkstais amerikānis Entonijs Džonsons (10-3-0).

Vitors Belforts, kurš šobrīd pārstāv vidējā svara divīziju, jau sen neliek mieru UFC prezidenta Danam Vaitam ar lūgumu, lai iekļauj viņu kādā no Brazīlijā notiekošajiem organizācijas rīkotajiem šoviem. Pirmajā šovā, kas notika 27. augustā Brazīlijā Belforta vārds netika iekļauts. Taču tagad Vitora neatlaidība attaisnojusies, viņš 2011. gada 14. janvārī piedalīsies cīņu šovā „UFC 142”, kas atkal notiks Riodežaneiro.

Tiesa, bijušajam UFC čempionam Belfortam šajā pasākumā nespīd nekāda vieglā cīņa – viņam pretī stāsies divdesmit septiņus gadus vecais Entonijs Džonsons, kura stiprā puse ir cīņa parterā.

Vitors pēdējās septiņās aizvadītajās cīņas izcīnījis sešas uzvaras. Vienīgais zaudējums piedzīvots pret UFC vidējā svara čempionu Andersonu Silvu… taču šo zaudējumu brazīlietis nosedza ar uzvaru pār Jošihiro Akijamu (Vitors japāni uzveica ar nokautu jau pirmajā raundā – J.E.), kas arī ir Belforta pagaidām pēdējais aizvadītais mačs.

Savukārt Dzonsons no pēdējām septiņām aizvadītajām cīņām, piecās izcīnījis uzvaras. Amerikānis kapitulējis Džona Kosčeka un Kevina Burna priekšā. Savā pēdējā cīņā, kura notika 1. oktobrī Entonijs ar tehnisko nokautu uzveica Čārliju Brenemanu.

„UFC 142” uz doto brīdi zināmie pāri

Jose Aldo vs. Chad Mendes
Vitor Belfort vs. Anthony Johnson

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-11-03 16:27, pirms 13 gadiem
Belforts uzvares by ko

     [+] [-]

, 2011-11-04 09:10, pirms 13 gadiem
kas ir divizions un pa kuru laiku Koščeks vārdu paspējis nomainīt?

     [+] [-]

, 2011-11-04 19:02, pirms 13 gadiem
*divīzija (vai vnk vidēja svara kategorija)
*Džošs
*Kosčeks
*Bērnss ("Burns")

lai vai kā būs labs "pisaks", lai gan šķiet, ka Džonsons varētu paņemt šo parterī 15 min.

     [+] [-]

, 2011-11-04 21:59, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: *divīzija (vai vnk vidēja svara kategorija)
*Džošs
*Kosčeks
*Bērnss ("Burns")

lai vai kā būs labs "pisaks", lai gan šķiet, ka Džonsons varētu paņemt šo parterī 15 min.
nu nav viņš tāds nezvērs uz zemes, uzspūsts tas viss ir. Danu Hardyu 15 minūtes pa zemi novazāt pat James Toneys varētu un pret labu wrestleri kā Kosčeks neko viņš nespēja. Vienīgais viņs ar kājām tīri labi spārdās, domāju vai nu Belforts viņu izslēgs ar rokām, vai Džonsons ar veiksmīgu highkicku var izslēgt Belfortu. WW Džonsons ņēma tīri uz svaru, pret Belfortu viņam vairs tik liela priekšrocība nebūs un Belforts ir viens no ātrākajiem MW. Bet prieks, ka būs iespēja salīdzināt labu MW pret labu WW cīkstoni, lai redzētu atšķirību starp divīzijām, jo MW baigi pārmet, ka tā ir vāja (neskaitot Andersonu, protams), bet WW visstiprākā. Es gan tomēŗ sliecos uz Belforta uzvaru.

     [+] [-]

, 2011-11-05 00:30, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: nu nav viņš tāds nezvērs uz zemes, uzspūsts tas viss ir. Danu Hardyu 15 minūtes pa zemi novazāt pat James Toneys varētu un pret labu wrestleri kā Kosčeks neko viņš nespēja. Vienīgais viņs ar kājām tīri labi spārdās, domāju vai nu Belforts viņu izslēgs ar rokām, vai Džonsons ar veiksmīgu highkicku var izslēgt Belfortu. WW Džonsons ņēma tīri uz svaru, pret Belfortu viņam vairs tik liela priekšrocība nebūs un Belforts ir viens no ātrākajiem MW. Bet prieks, ka būs iespēja salīdzināt labu MW pret labu WW cīkstoni, lai redzētu atšķirību starp divīzijām, jo MW baigi pārmet, ka tā ir vāja (neskaitot Andersonu, protams), bet WW visstiprākā. Es gan tomēŗ sliecos uz Belforta uzvaru.
arī sliecos uz to pašu. vienīgi restleri ir bijuši parasti Belforta kriptonīts un kā restleriem pienākas - ir arī spēcīgs sitiens. varbūt atbildes sitienus varētu Entonijs sviest, kad Belforts iet uzbrukumā, - kkas no Krokopa repertuāra tik bez vājā zoda.

bet Džonsons, lai kāds spēkrats nebūtu, te visdrīzāk tiek izbarots lauvām; šeit viņam vajag spēlēt drošu spēli (kā ar Hārdiju), ja vēlas uzvarēt.