Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Keins Valeskēzs: „Dos Santos uzvarēs Overīmu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Keins Valeskēzs: „Dos Santos uzvarēs Overīmu”
Keins Valeskēzs (pa kreisi) cīņa ar Junioru dos Santosu
Foto: ufc.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Keins Valeskēzs (9-1-0) uzskata, ka 26. maija cīņā starp brazīlieti Junioru Dos Santosu (14-1-0) un bijušo DREAM/Strikeforce čempionu Alisteru Overīmu (36-11-0) uzvaru izcīnīs patreizējais UFC čempions Dos Santos.

„Cīņā ar Dos Santosu es varēju daudz vairāk uzbrukt, taču es atdūros uz viņa sitienu distanci, taču tas nav pareizākais risinājums cīņā ar Junioru. Tāpat es varēju lielāku akcentu likt uz cīņu parterā, taču arī tas neizdevās,” sūrojās bijušais UFC čempions Valeskēzs, kuru Juniors Dos Santos 2011. gada novembrī gāza no čempiona troņa.

„Kas attiecas uz Junioru un Alisteru, tad klinčā un sitieniem ar kājām distancē Overīmam ir priekšrocība. Taču attālumā sitieniem ar rokām Dos Santos var izcīnīt uzvaru jebkurā no cīņas momentiem.”

„Godīgi sakot, uzskatu, ka Dos Santos uzvarēs, bet es dabūšu kāroto revanša maču ar viņu. Visdrīzāk viņš arī uzvarēs. Juniors ir lielisks puisis un viņa boksa tehnika ir ļoti laba.”

Atgādinām, ka cīņa par UFC svara čempiona jostu starp patreizējo čempionu Junioru Dos Santosu un Alisteru Overīmu notiks 26. Maijā Lasvegasā (ASV) šova „UFC 146 - Dos Santos vs. Overeem” ietvaros. Šajā pašā pasākumā tiks noskaidrots arī nākamais pretendents uz UFC smagā svara jostu starp bijušajiem čempioniem Frenku Miru (16-5-0) un Keinu Valeskēzu.

„UFC 146 - Dos Santos vs. Overeem” cīņu pāri

Junior dos Santos vs. Alistair Overeem
Frank Mir vs. Cain Velasquez
Roy Nelson vs. Antonio Silva
Gabriel Gonzaga vs. Shane Del Rosario
Mark Hunt vs. Stefan Struve
Diego Brandao vs. Darren Elkins
Evan Dunham vs. Edson Barboza
Jason Miller vs. C.B. Dollaway
Jacob Volkmann vs Paul Sass
Dan Hardy vs. Duane Ludwig
Kyle Kingsbury vs. Glover Teixeira
Mike Brown vs. Daniel Pineda

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-04-05 09:39, pirms 12 gadiem
Overīms, iespējams, ir ārā no cīņas... Paaugstināts testastorona līmenis...
Alistair Overeem Tests Positive for Elevated...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-05 10:32, pirms 12 gadiem
Žēl, ja cīņa nenotiks! Lai ko visi saka es lieku uz overeemu!