Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Martins Kampmans submitē Tiago Alvesu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Martins Kampmans submitē Tiago Alvesu
Martins Kampmans
Foto: ufc.com

Šorīt no rīta Sidnejā (Austrālijā) šova „UFC on FX: Alves vs. Kampmann” vakara galvenajā cīņā dāņu sportists Martins Kampmans (19-5-0) trešajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu (giljotīnu) uzveica brazīliešu atlētu Tiago Alvesu (19-9-0) un nopelnīja prēmiju „Submission of the Night”.

Cīņa priekš Martina Kampmana ar brazīliešu Tiago Alvesu izvērtās ne tik viegla kā varbūt viņš no sākuma bija iedomājies. Mačs bija aizraujošs un tikai tā izskaņā ASV dzīvojušajam dāņu sportistam izdevās noķrt Alvesu uz žņaugšanas paņēmienu un izcīnīt kārtējo uzvaru.

„Jā, es sapratu, ka atstāvēšu šo cīņu pa punktiem, centos aizķert viņu ar labiem sitieniem, gribēju cīnu pārvest parterā…”, stāstīja Kampmans.

„Taču procesā atēdos daudz sitienu, un tā patiešām nebija manas stratēģijas plāna sastāvdaļa. Par laimi man spēcīgs zods, varu turēt sitienus.”

„Pirmajā raundā es trāpīju viņam ar kāju, taču es tik un tā sapratu, ka man cīņa jāpabeidz trešajā raundā, jo, lai arī es biju pārāks par viņu pirmajā raundā, gonga atskanēšanas brīdī viņš atradās sēžot virs manis. Bet otrajā raundā Tiago bija veiksmīgāks sitienu apmaiņas brīžos, tāpēc es sapratu, ka man viņš ir jāfinišē.”

„Es paņēmu viņu uz žņaugšanas paņēmienu un žņaudzu tik spēcīgi cik vien spēju, jo sapratu, ka sānu tiesnešu lēmums nebūs man par labu.”

„Esmu laimīgs! Es neizpildīju solījumu – piekaut viņu, taču esmu laimīgs, ka man izdevās submitēt viņu.”

„Par to man jāpateicas maniem komandas partneriem un treneriem. Labāku iznākumu šeit Austrālijā es pat nevarēju iedomāties.”

„Sidneja ir lieliska pilsēta. Es plānoju šeit uzturēties vēl kādas trīs nedēļas, paceļot pa Austrāliju kopā ar savu sievu un bērnu."

„UFC on FX: Alves vs. Kampmann” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Martin KampmannThiago AlvesSubmission (guillotine choke)34:12
2.Joseph BenavidezYasuhiro UrushitaniTKO (punches)20:11
3.Demetrious JohnsonIan McCallDraw (Majority)35:00
4.Constantinos PhilippouCourt McGeeDecision (Unanimous)35:00
5.James Te HunaAaron RosaTKO (punches)12:08
6.Anthony PeroshNick PennerTKO (punches)14:59
7.Steven SilerCole MillerDecision (Unanimous)35:00
8.Andrew CraigKyle NokeDecision (Unanimous)35:00
9.T.J. WaldburgerJake HechtSubmission (armbar)10:55
10.Daniel PinedaMackens SemerzierSubmission (triangle-armbar)12:05
11.Shawn JordanOli ThompsonTKO (strikes)23:53

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...