Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pārsteigums: Antonio Silva iznīcina Alisteru Overīmu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pārsteigums: Antonio Silva iznīcina Alisteru Overīmu
Antonio Silva (no labās) cīņā ar Alisteru Overīmu
Foto: ufc.com

Šovā „UFC 156” par pārsteigumu parūpējās bijušais EliteXC smagā svara čempions Antonio Silva (18-4-0), kurš trešajā raundā pamanījās nokautēt bijušo Strikeforce un DREAM smagā svara čempionu Alisteru Overīmu (36-12-0). Šī brazīlim UFC rindās ir jau otrā uzvara pēc kārtas.

Čempionu „killers” Antonio Silva atkal pārsteidza pasaules MMA sabiedrību ar uzvaru pār it kā neuzvaramu pretinieku. Savulaik viņš uzveica Andreju Arlovski, tad Fjodoru Jemeļjaņenko, bet tagad Alisteru Overīmu, kurš, ja būtu uzvarējis iegūtu tiesības cīnīties par UFC smagā svara čempiona jostu ar Keinu Velaskezu.

Bet nekā, sports ir un paliek sports un šeit uzvar nevis tas, kurš uz papīra ir līderis, bet gan tas, kurš nopietnāk gatavojies, labāk izpētījis pretinieku un viņa pusē stāvējusi veiksme.

Pirmos divus raundus stabili kontrolēja Overīms, kurš savā ierastajā stilā daudz strādāja klinčā, izmantojot sitienus ar ceļiem. Vienā brīdī nīderlandietis parterā atradās vadošajā pozīcijā, taču atbruņot Silvas aizsardzību viņam tā arī neizdevās. Trešajā raundā viss sagriezās kājām gaisā… Principā, viss beidzās jau trešā raunda sākumā – Silva izdarīja precīzus sitienus ar rokām un Alisters atradās uz ringa dēļiem, Antonio pieskrēja, lai turpinātu sist pie būra piespiesto holandieti, bet mačā iejaucās ringa tiesnesis, kurš aizvilka prom kliedzošo Antonio Silvu.

„Kad izslēdzu viņu es bļāvu: „Aiziet, vēlos vēl! Nāc un cīnies!”” pēc cīņas izteicās Silva, kurš saņēma „Knockout of the night” prēmiju. „Mani patiešām tas aizskāra, ka viņš interviju laikā izteicās, ka neciena mani. Alisters sarunāja daudz mēslu, bet es viņam solīju, ka šonakt likšu viņam mani sākt respektēt.”

„Došos mājās un divas nedēļas atpūtīšos kopā ar savu ģimeni, bet tad gan atgriezīšos pie treniņiem. Esmu gatavs jebkam ko liks man pretī UFC.”

Atgādinām, ka Alisteram Overīmam šis bija pirmais zaudējums kopš 2007. gada. Viņš nebija zaudējis vienpadsmit mačos, taču šorīt viņa uzvaras gājienu apstādināja Antonio Silva, kurš UFC aizvadītajās trijās cīņās izcīnījis divas skaistas uzvaras un tagad noteikti savu vārdu ierindojis starp pasaules TOP 10 smagsvariem.

Aldo aizstāv titulu pret Edgaru un gaida nākamo titula pretendentu

Savu ceturto veiksmīgo UFC pusvieglā svara titula aizstāvību aizvadījis šīs jostas īpašnieks Hosē Aldo (22-1-0), kurš dūres krustoja ar bijušo UFC vieglā svara čempionu Frenkiju Edgaru (15-4-1). Jāpiemin, ka Edgars pēc otrā zaudējuma Benam Hendersonam nolēma nomest svaru un startēt vienu svara kategoriju zemāk un uzreiz saņēma piedāvājumu cīnīties par titulu.

Cīņa bija līdzīga, par ko liecina fakts, ka mačs beidzās pēc punktiem, taču arī šoreiz ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (49-46, 49-46 un 48-47) triumfēja čempions Aldo, kurš zaudējuma garšu nav izjutis kopš 2005. gada.

„Tā bija lieliska cīņa! Es zināju, ka man būs jāliek soli pie soļa un raundu pēc raunda, lai izcīnītu uzvaru. Viņš mēģināja mani nogāzt, bet es viņu apstādināju ar saviem sitieniem,” gandarījumu pēc uzvaras neslēpa Hosē Aldo.

„UFC 156” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Jose AldoFrankie Edgardecision (unanimous)55:00
2.Antonio Rogerio NogueiraRashad Evansdecision (unanimous)35:00
3.Antonio SilvaAlistair OvereemTKO (strikes)30:25
4.Demian MaiaJon Fitchdecision (unanimous)35:00
5.Joseph BenavidezIan McCalldecision (unanimous)35:00
6.Evan DunhamGleison Tibaudecision (split)35:00
7.Tyron WoodleyJay HieronKO (strikes)10:36
8.Bobby GreenJacob Volkmannsubmission (rear-naked choke)34:35
9.Isaac Vallie-FlaggYves Edwardsdecision (split)35:00
10.Dustin KimuraChico Camussubmission (rear-naked choke)31:50
11.Francisco RiveraEdwin FigueroaTKO (strikes)24:20

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2013-02-03 09:47, pirms 11 gadiem
Smuki, Antonio Silva Knocks Out Alistair Overeem at...
Te arī KO mirklis

  +1 [+] [-]

, 2013-02-03 10:15, pirms 11 gadiem
njaaa kas to buutu domaajis....bet Alisters jau ar savaam izdariibaam un attieksmi pirms ciinjas un ciinjas laikaa bija pelniiijis maaciibu....nevar tak ta nenoveerteet pretinieku...vins jau runaaja kaa ciiniisies ar Velaskesu-ka Silva tikai iesildiisanaas un vins iipasi nesaspringst...tas pats ciinjas laikaa-rokas lejaa un taa ziimeesanaas-vot redz pie kaa beigaas tas noveda...
tagad gribeetos redzeet Overeemu pret Dos Santosu...kurs labaak atguusies peec saapiiga zaudeejuma...
Velaskesam tagad vareetu likt pretiim DC (Danielu Kormjeru)...
BigFootu pret Dzosu Barnettu...
Rasads Evans sodien galiigi nekaads-bet tas laikam Nogeras nopelns...
Vispaar Braziiiljiem sis bija veiksmiigs events....
Aldo un Edgara ciinjaa manupraat pirmos divus raundus uzvareeja Aldo, bet peedeejos 2 Edgars...3. raunds vareeja aiziet uz abaam puseem...bet nu jaatziist lai gan Edgars vairaak darbojaas kaa pirmais numurs un visu laiku gaaja uzbrukumaa, tomeer Aldo sitieni izdariija lielaaku kaiteejumu-izskatiijaas krietni speeciigaaki-kas arii atspoguljojaas uz Edgara sejas...bet ciinja laba-abi Monstri...

  -1 [+] [-]

, 2013-02-03 10:21, pirms 11 gadiem
Parsteigums ir tas, ka es vēl neesmu noskatījies pagājušās nakts UFC un atkal pieļāvu kļūdu ienākot sportacentrā no rīta.

Ceru ka tā ir pēdējā reize, kad es to izdaru.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-03 11:47, pirms 11 gadiem
tas tiešām ir negaidīti!

     [+] [-]

, 2013-02-03 12:27, pirms 11 gadiem
Man ta cina ir jaredz, vai kads ludzu var uzrakstit linku, kur to cinu vares noskaties!

     [+] [-]

, 2013-02-03 12:28, pirms 11 gadiem
Live, Eat and Breathe Fightnext! For Your Daily... visas ciinjas var redzeet

  +1 [+] [-]

, 2013-02-03 12:29, pirms 11 gadiem
Robis87 rakstīja: Man ta cina ir jaredz, vai kads ludzu var uzrakstit linku, kur to cinu vares noskaties!
Alistair Overeem vs Antonio Silva Fight Video...

  -1 [+] [-]

, 2013-02-03 13:16, pirms 11 gadiem
overiims idiots butuu vairaak ar galvu domaajis, citaadaak beigtos..

     [+] [-]

, 2013-02-03 22:32, pirms 11 gadiem
nu bļ.., kur prāts rokas gar sāniem turēt un savu stikla zodu uz paplātes tik ilgi turēt. baigi nolažoja.

škrobe par to Edgaram atkal tā; pilnīgi skumīgi bija skatīties, ka tik tuvu un tomēr tālu tā uzvara. bet nu čempiona jostu iegūt tik tuvā cīņā no čempiona nevar dabūt.

     [+] [-]

, 2013-02-03 22:47, pirms 11 gadiem
FightClub rakstīja: njaaa kas to buutu domaajis....bet Alisters jau ar savaam izdariibaam un attieksmi pirms ciinjas un ciinjas laikaa bija pelniiijis maaciibu....nevar tak ta nenoveerteet pretinieku...vins jau runaaja kaa ciiniisies ar Velaskesu-ka Silva tikai iesildiisanaas un vins iipasi nesaspringst...tas pats ciinjas laikaa-rokas lejaa un taa ziimeesanaas-vot redz pie kaa beigaas tas noveda...
tagad gribeetos redzeet Overeemu pret Dos Santosu...kurs labaak atguusies peec saapiiga zaudeejuma...
Velaskesam tagad vareetu likt pretiim DC (Danielu Kormjeru)...
BigFootu pret Dzosu Barnettu...
Rasads Evans sodien galiigi nekaads-bet tas laikam Nogeras nopelns...
Vispaar Braziiiljiem sis bija veiksmiigs events....
Aldo un Edgara ciinjaa manupraat pirmos divus raundus uzvareeja Aldo, bet peedeejos 2 Edgars...3. raunds vareeja aiziet uz abaam puseem...bet nu jaatziist lai gan Edgars vairaak darbojaas kaa pirmais numurs un visu laiku gaaja uzbrukumaa, tomeer Aldo sitieni izdariija lielaaku kaiteejumu-izskatiijaas krietni speeciigaaki-kas arii atspoguljojaas uz Edgara sejas...bet ciinja laba-abi Monstri...
DC jau 100x teicis, ka necīnīsies ar Keinu.
Par Aldo/Edgara cīņu gan biju domājis, ka pēdējie 3 Edgaram. lai gan 3. es varbūt ar fana acīm skatījos un ar domu, ka nav galīgi ž*pā kā pirmie divi, līdz ar to - hey, varbūt pat uzvarēja. gluži kā bispings pret sonenu - netika pilnībā pa zemi smērēts.. hey, varbūt pat uzvarēja.

Edgars tāpat vienmēr pamst. un vnk vairāk sitienus pa seju veica Aldo, Edgars iepina vairāk uzbrukumus pa kājām un korpusu.

     [+] [-]

, 2013-02-03 23:21, pirms 11 gadiem
Varētu tomēr nedaudz piedomāt pie virsrakstiem. "Iznīcina" gluži nav tas vārds. Iznīcina varētu teikt, ja Silva būtu Overeemu 2 raundus dauzīijis, mētājis kā kartupeļu maisu un tml. un tad galā izrubījis trešajā. Patiesībā bija diezgan garlaicīga cīņa, abi divi bija lēni. Overeems vinnēja pirmos divus un trešajam vairs nepietika degvielas, ar ko darbināt savus zirga gaļus nobarotos muskuļus.

Varu derēt, ka Dana Whites lamājās visu nākamo dienu, jo Silva izbojāja viņam labu kāpostu. Overeems pret Cainu būtu vnk dekādes bestsellers. Tagad es pat nezinu, ko varētu likt pretī čempim. Lai cik tas smieklīgi/bēdigi nebūtu, ka tik nesanāk likt Hunta un Struve uzvarētāju. Man personīgi liktos, ka Werdums būtu visinteresantākais variants, tikai nezinu kur šis nokūpējis pēdējā laikā. Viņam neslikta sēŗija tagad un būtu interesanti paskatīties, vai viņa BJJ kaut ko dotu pret Cainu.

+ no 1dienas sākšu jaunu biznesu. Tirgošu miega zāles, kur tablešu vietā būs Edgara cīņu video. Salds miegs 2 minūšu laikā garantēts.

     [+] [-]

, 2013-02-04 09:36, pirms 11 gadiem
Train hard, train hard, train hard, train hard, train hard, check ego, train hard, train hard... Overīms pārāk vieglprātīgi piegāja cīņai. Antonio malacis, neko nepateiksi.

Edgar vs Aldo. Manuprāt dominēja Aldo, taču divus raundus Edgars paņēma. Patika Edgara pārvietošanās spēja, bet laikam nepietika fiziskā spēka lai izdarītu Aldo kādu kaitējumu.

     [+] [-]

, 2013-02-04 15:59, pirms 11 gadiem
hellpickle rakstīja: DC jau 100x teicis, ka necīnīsies ar Keinu.
Par Aldo/Edgara cīņu gan biju domājis, ka pēdējie 3 Edgaram. lai gan 3. es varbūt ar fana acīm skatījos un ar domu, ka nav galīgi ž*pā kā pirmie divi, līdz ar to - hey, varbūt pat uzvarēja. gluži kā bispings pret sonenu - netika pilnībā pa zemi smērēts.. hey, varbūt pat uzvarēja.

Edgars tāpat vienmēr pamst. un vnk vairāk sitienus pa seju veica Aldo, Edgars iepina vairāk uzbrukumus pa kājām un korpusu.
nu un ka teica ka neciiniisies-Jones ar Evansu arii visiem skandinaaja ka nekad neciiniisies....ciiinju sportaa un it iipasi UFC daudz ko nosoka nauda-ko nevar par naudu var par lielu naudu un ko nevar par lielu naudu var par ljoti lielu naudu.... domaaju ja teevocis Dana ljoti gribees sariikos ne taadu ciinju vien...

ja veelreiz par Aldo/Edgara ciinju-tad domaaju ka iznaakums ir pareizs-jo lai vinneetu cempionu tas ir jaaizdara paarliecinosi-vajag domineet-a seit labaakajaa gadiijumaa bija knaps neizskirts...kaut vai par piemeeru Shoguna un Macidas pirmo ciinju-kad Macida bija cempions-nu tur skaidri bija redzams ka Shoguns to ciinju vinneeja-nebija baigi paarliecinosi bet tomeer aciim redzami vinneeja...bet beigaas uzvaru atdeva Macidam...ko dariija Shoguns naakamajaa ciinjaa? tiesi to kas jaadara ja negribi atstaat ciinjas iznaakumu tiesnesu rokaas-Shoguns pats pielika ciinjai punktu jau pirmajaa raundaa-nokauteejot Machidu...

  +1 [+] [-]

, 2013-02-05 10:57, pirms 11 gadiem
Verdums patiešām būtu abākais, bet viņš nav nekur nokūpējis - kopā ar Big Nog abi ir TUF Brasil treneri - tas šovs kaut kad vasarā ies gaisā. Bet verdums tiešām būtu labākais, žēl, ja būs struve vai hunts... un vēl žēl, ka nevar būt keins vs kormjē

Luca Toni rakstīja: Varētu tomēr nedaudz piedomāt pie virsrakstiem. "Iznīcina" gluži nav tas vārds. Iznīcina varētu teikt, ja Silva būtu Overeemu 2 raundus dauzīijis, mētājis kā kartupeļu maisu un tml. un tad galā izrubījis trešajā. Patiesībā bija diezgan garlaicīga cīņa, abi divi bija lēni. Overeems vinnēja pirmos divus un trešajam vairs nepietika degvielas, ar ko darbināt savus zirga gaļus nobarotos muskuļus.

Varu derēt, ka Dana Whites lamājās visu nākamo dienu, jo Silva izbojāja viņam labu kāpostu. Overeems pret Cainu būtu vnk dekādes bestsellers. Tagad es pat nezinu, ko varētu likt pretī čempim. Lai cik tas smieklīgi/bēdigi nebūtu, ka tik nesanāk likt Hunta un Struve uzvarētāju. Man personīgi liktos, ka Werdums būtu visinteresantākais variants, tikai nezinu kur šis nokūpējis pēdējā laikā. Viņam neslikta sēŗija tagad un būtu interesanti paskatīties, vai viņa BJJ kaut ko dotu pret Cainu.

+ no 1dienas sākšu jaunu biznesu. Tirgošu miega zāles, kur tablešu vietā būs Edgara cīņu video. Salds miegs 2 minūšu laikā garantēts.

     [+] [-]

, 2013-02-06 03:39, pirms 11 gadiem
Luca Toni rakstīja: + no 1dienas sākšu jaunu biznesu. Tirgošu miega zāles, kur tablešu vietā būs Edgara cīņu video. Salds miegs 2 minūšu laikā garantēts.
nigga u high as a kite

  +1 [+] [-]

, 2013-02-07 13:32, pirms 11 gadiem
overima vieglpratiba vinu pasu pievila!
labi ari ir lai dabon macibu - varbut beiks stumdit makonus!!!