Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dos Santos gatavs cīnīties ar jebkuru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dos Santos gatavs cīnīties ar jebkuru
Juniors Dos Santos
Foto: 5lotur.wordpress.com

Jaunais un talantīgais brazīliešu MMA cīkstonis Juniors „Cigano” Dos Santos aktīvi gatavojas cīņu šovam „UFC 108”, taču šobrīd viņam vēl nav atrasts pretinieks. Brazīlietis ir gatavs cīnīties ar ik vienu, kuru UFC viņam liks priekšā.

Pēc tam, kad Juniora Dos Santosa (9-1-0) paredzētais pretinieks Gabriels Gonzaga (11-4-0) izkrita no „UFC 108” slimības dēļ (viņam bakteriālā infekcija), brazīlietis pagaidām nezina, kurš būs viņa pretinieks: „Pagaidām mēs gaidām. Es nezinu, ko viņi ieliks Gonzagas vietā.”

Neskatoties uz grūtībām ar pretiniekiem Dos Santos negrasās palaist garām cīņu šovu „UFC 108”, kurš notiks nākamā gada 2. janvārī.

„Es gaidu piedāvājumus no UFC. Tā kā lielākā daļai smagsvaru vai nu ir jau līgums uz cīņu, vai nu izkrituši no turnīra traumas vai slimības dēļ, nav palikušas nemaz tik daudz tās kandidatūras. Taču domāju, ka viņi man atradīs kādu,” izteicās jaunais brazīlietis.

Juniors Dos Santos UFC aizvadījis trīs cīņas un visās uzvarējis. Pie tam divās no tām pieveicis PRIDE zvaigznes Fabricio Verdumu un Mirko „Krokopu” Filipoviču. Tāpēc Dos Santos negrib apstāties sasniegtajā un vēlas cīnīties tikai ar labākajiem.

„Piekritīšu cīnīties ar jebkuru! Ļoti ilgi esam gatavojušies šai cīņai un es šobrīd esmu ļoti labā formā, garantēju jums to,” pašpārliecināts ir Dos Santos.

„Nevēlos gaidīt un tērēt laiku. Tas nosit ritmu. Esmu noskaņojies šai cīņai un man vēl ir mēnesis, lai gatavotos. Un, lai ko viņi man neliktu pretī, es cīnīšos!”

Izmantotie resursi:
sherdog.com

  +1 [+] [-]

, 2009-12-02 13:39, pirms 15 gadiem
Ar mikro crop cop tika galaa!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-02 13:45, pirms 15 gadiem
mirko ziedu laiki jau beigushies, ar cro copu labaakajos gados diez vai tiktu galaa