Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Adams Haļijevs parakstījis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Adams Haļijevs parakstījis līgumu ar UFC
Adams Haļijevs
Foto: chechenfighters.com

Līdz šim neuzvarētais čečenu sportists Adam Haļijevs (6-0-0) noslēdzis līgumu ar pasaules vadošo MMA organizāciju UFC. Pagaidām nav zināms ne Haļijeva debijas datums pasaules vadošās organizācijas rindās, ne arī viņa pirmais pretinieks, ziņo global-mma.com

Divdesmit septiņus gadus vecais Adams Haļijevs ir pirmais čečenu sportists, kurš pievienojies UFC. Un kā ziņo Čečenijas fiziskās kultūras, sporta un tūrisma ministrija, UFC rindās Haļijevs startēs svara kategorijā līdz 77 kg, kaut arī līdz šim viņš sities svarā līdz 84 kg.

Čečenu sportists, kurš ir Krievijas starptautiskā līmeņa sporta meistars kudo, tuvcīņā un kikboksā, profesionālajā MMA debitēja 2011. gadā ar uzvaru pār Nikolaju Šjutkinu (1-2-0). Viņš līdz šim cīnījies tikai un vienīgi Krievijā un viņa svarīgākās uzvaras ir pār bijušo Baltijas čempionu Valdu Pocēviču (33-30-4) un ukraiņu atlētu Aleksandru Dolotenko (10-4-0).

Adama Haļijeva trofeju skapītī glabājas pasaules čempiona tituli kikboksā un kudo, Eirāzijas čempiona tituls tuvcīņā, kā arī pasaules kauss kudo un daudzas citas zemāka līmeņa godalgas.

Izmantotie resursi:
Global-MMA.com - Home