Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cīņas laikā gūto savainojumu dēļ apstādina Manhoefa un Nakaniši cīņu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Cīņas laikā gūto savainojumu dēļ apstādina Manhoefa un Nakaniši cīņu
Melvins Manhoefs
Foto: sherdog.com

Pēc gadu ilgas pauzes Singapūrā šova „One FC 3 - War of the Lions” ietvaros MMA apritē atgriezās bijušais Strikeforce pussmagā svara cīkstonis Melvins Manhoefs (24-9-1), kuram pretī stājās japāņu organizācijas DEEP čempions Jošijuki Nakanaši (11-2-0). Tiesa, šajā cīņā netika noskaidrots uzvarētājs, jo mača laikā abi sportisti guva savainojumus un cīņa tika apstādināta.

Cīņa iesākās diezgan aktīvi, Nakaši no pirmās minūtes uzņēmās vadošā lomu un centās dominēt, taču Manhoefs labi strādāja un bieži atbildēja vai nu ar „low kick” vai „high kick”, taču šie sitieni vai nu bija par vāju, vai nu nesasniedza savu mērķi.

Japānim vienā no epizodēm izdevās holandieti piespiest pie būra sieta, taču Manhoefs tika laukā un pat izdarīja spērienu ar kāju Nakanuši galvas virzienā, taču brīnumainā kārtā japānim izdēvās izvairīties. Manhoefs turpināja pielietot „Low kick” sitienus un viens no šādiem sitieniem sautraumēja DEEP čempiona kāju, kā arī paša Melvina apakšstilbs asiņoja.

Tiesnesis pie pieņēma lēmumu apstādināt cīņu un šis mačs tika pasludināts par nenotikušu jeb sportistu statistikas ailītē bija ierakstīts NC (No Contest).

Atgādinām, ka Melvins Manhoefs MMA atgriezās pēc gadu ilgas pauzes. Pēdējo maču viņš aizvadīja 2011. gada martā, kad piekāpās Timam Kenedijam un tika atlaists no Strikeforce.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...