Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Verdums: „Kļūt par UFC čempionu ir viens no maniem lielākajiem sapņiem”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Verdums: „Kļūt par UFC čempionu ir viens no maniem lielākajiem sapņiem”
Fabricio Verdums
Foto: mmamania.com

Bijušā organizāciju PRIDE un Strikeforce smagā svara zvaigzne Fabricio Verdums (14-5-1), kurš sestdien ar cīņu pret TV realitātes šova „The Ultimate Fighter 10” uzvarētāju Roju Nelsonu (16-6-0) atgriežas UFC rindās, domā, ka viņam ne tikai izdosies uzveikt Nelsonu, bet viņam ir vajadzīgā pieredze, lai tiktu līdz titula cīņai un kļūtu par UFC čempionu.

„Ja es nepamestu UFC, tad man netiktu dota iespēja sacensties ar Fjodoru Jemeļjaņenko. Un tā , manuprāt, ir viena no tām lietām, kas man savas karjeras laikā bija jāizdara. Taču tagad es esmu šeit un es esmu atgriezies,” stāstīja Verdums, kurš pēdējo cīņu UFC aizvadīja 2008. gadā pret patreizējo UFC smagā svara čempionu Junioru Dos Santosu.

„Man nepatikās mana pēdējā cīņa UFC. Es pirmo reizi dzīvē zaudēju ar nokautu. Taču tagad viss ir citādāk. Esmu kļuvis profesionālāks.”

„Kas attiecas uz Roju Nelsonu - viņš pēdējā laikā ir ļoti audzis kā cīkstonis. Rojs noturējās trīs raundus pret Junioru Dos Santosu un tas ir nopietns sasniegums. Principā, mūsdienās nav vieglu pretinieku.”

„Kļūt par UFC čempionu – tas ir viens no maniem lielākajiem sapņiem. Ceru, ka tās sajūtas būs līdzīgas kādas tās bija, kad uzvarēju Fjodoru. Ar nepacietību gaidu iespēju paspēkoties par jostu.”

Atgādinām, ka Verdums UFC debitēja 2007. gadā ar zaudējumu pēc punktiem bijušajam UFC čempiona Andrejam Arlovskim. Tad sekoja pārliecinošas uzvaras pār Gabrielu Gonzagu un Brendonu Veru. Taču pēc tam tika piedzīvots zaudējums cīņā pret toreizējo UFC debitantu Junioru Dos Santosu un brazīlietis tika atbrīvots no UFC rindām. Taču nedaudz mazāk pēc gada Fabricio noslēdza līgumu ar Strikeforce un šīs organizācijas rindās izcīnīja trīs pēc kārtas pār Maiku Kailu, Antonio Silvu un leģendāro Fjodoru Jemeļjaņenko, kuram šis bija pirmais zaudējums desmit gadu laikā. Diemžēl savā pagaidām pēdējā aizvadītajā mačā Fabricio Verdums statistikas tabulā atzīmējies ar zaudējumu pēc punktiem Alisteram Overīmam, kuram tuvāko mēnešu laikā būs jāstājas pretī UFC smagā svara čempionam Junioram Dos Santosam.

„UFC 143: Diaz vs. Condit” cīņu pāri

Daniel Stittgen vs. Stephen Thompson
Rafael Natal vs. Michael Kuiper
Chris Cope vs. Matt Brown
Alex Caceres vs. Edwin Figueroa
Matt Riddle vs. Henry Martinez
Dustin Poirier vs. Max Holloway
Ed Herman vs. Clifford Starks
Scott Jorgensen vs. Renan Pegado
Josh Koscheck vs. Mike Pierce
Fabricio Werdum vs. Roy Nelson
Carlos Condit vs. Nick Diaz

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-02-03 09:06, pirms 12 gadiem
Sapņot nav kaitīgi.

     [+] [-]

, 2012-02-04 16:52, pirms 12 gadiem
Rojs ar riepu nospiedies. Pie tam Rojam ir žokļa aizsargs -episka bārda