Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Broks Lesnars pamet MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Broks Lesnars pamet MMA
Broks Lesnars
Foto: ringpsychology.wordpress.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Broks Lesnars (5-3-0) pēc pagājušajā nedēļas nogalē ciestā zaudējuma bijušajam Strikeforce un DREAM čempionam Alisteram Overīmam (36-11-0) paziņojis par profesionālās MMA karjeras beigšanu, ziņo sherdog.com

Pēc zaudējuma Alisteram Overīmam, kas viņam bija otrais zaudējums pēc kārtas, Broks Lesnars nolēmis kārt MMA cimdiņus uz nagliņas un atvadīties no profesionālā sporta.

„Pēdējie pāris gadi priekš manis dēļ manas slimības bija ļoti smagi. Es oficiāli paziņoju, ka šodien bija pēdējā reize, kad redzējāt mani būrī,” par MMA karjeras beigām ziņoja bijušais čempions Lesnars.

„Vēlos pateikties brāļiem Fertitām un Danam Vaitam. Broks Lesnars oficiāli iet pensijā. Es apsolīju savai sievai un bērniem, ka gadījumā, ja es uzvarēšu šajā cīņā, iegūšu tiesības cīnīties par titulu un tad tā būtu mana beidzamā cīņa. Taču, ja zaudēšu, aiziešu jau tagad. Paldies visiem, jūs esat labākie!”

Vai Broks Lesnars patiešām uz visiem laikiem ir pametis MMA, to rādīs laiks. Ārzemju masu medijos jau parādījušās baumas, ka Lesnars atgriezīsies WWE vrestlinga apritē, kur viņš varēs pelnīt miljonus bez tik liela riska sabojāt veselību kāds tas bija UFC.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...