Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

De La Hoija: "Būšu pārsteigts, ja Alvaress nenokautēs Meivezeru līdz 8.raundam"

De La Hoija: "Būšu pārsteigts, ja Alvaress nenokautēs Meivezeru līdz 8.raundam"
Sauls Alvaress un Oskars De La Hoja
Foto: Mike Stobe

Promouteru kompānijas "Golden Boy Promotions" prezidents Oskars De La Hoija sagaida, ka WBC un WBA čempions boksā svarā līdz 69.9 kilogramiem, meksikānis Sauls Alvaress (42-0-1, 30KO) nokautēs amerikāni Floidu Meivezeru junioru (44-0, 36KO) 15.septembrī paredzētajā cīņā.

Da La Hoija cīnījās ar Meivezeru 2007.gadā un aizraujošā cīņā piekāpās, tiesnešu domām daloties (112:116, 115:113, 113:115). De La Hoija joprojām uzskata, ka viņš konkrētajā cīņā bija labāks un uzvarēja: " Savulaik Meivezers ar tiesnešu lēmumu mani uzvarēja, bet jūtu, ka patiesībā uzvarēju es. "

Kas attiecas uz Alvaresa cīņu pret Meivezeru, tad De La Hoija atzina: "Divas lielākas boksa zvaigznes cīnīsies viens pret otru. Jūs redzēsiet labu, skatāmu cīņu. Alvaress šobrīd izbauda slavu un to, ka viņa laiks ir pienācis. Alvaress ir mierīgs un nobriedis. Viņš ir koncentrējies. Neviens viņu neapturēs."

"Būšu pārsteigts, ja viņš Alvaress nenokautēs Meivezeru līdz astotajam raundam," piebilda De La Hoija.

Izmantotie resursi:
Boxing News


, 2013-08-28 17:18, pirms 11 gadiem
De La Hoja tiešām tā domā un viņam ir pamats, vai tas ir kāds mārketinga triks.
Alvaress ir jauns un labs, bet kaut kā neliekas ka viņam būs viegla cīņa.
Es protams gribētu lai Alvaress uzvarētu. ( kaut kā traki apnikuši Floida izlecieni, vismaz pēc publiskajā telpā dzirdētā, viņš savus pretiniekus neciena, un pats jūtas Dieva vietā, lai arī šobrīd viņam ir pamats tā justies)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-28 19:10, pirms 11 gadiem
Rodriguez, ļoti argumentēts un konstruktīvs komentārs.
Bukmeikeru koificients rāda ka iespējas ir.
, 2013-08-29 09:50, pirms 11 gadiem
Ja De La Hoija paskatītos savas cīņas ar Meivezeru statistiku (viņš to jau 100 reizes kā minimums nopētījis), tad saprastu, ka viņš tajā cīņā nekādīgi nevarēja uzvarēt, tātad, tas nozīmē, ka tiek dzītas zosis, lai uzsistu šīs cīņas cenu. ODLH jau nu vajadzētu zināt, ka pret Meivezeru nekādas liekas reklāmas nav vajadzīgas.....
Naoja Inoue nokautē Luisu Neri. Foto: AFP/Scanpix
2

Inoue atgūstas no šoka cīņas sākumā un izceļas ar kārtējo iespaidīgo nokautu

Japānas bokseris Naoja Inoue aizstāvēja savu neapstrīdētā čempiona titulu otrā vieglākā svara kategorijā, Tokijā sestajā raundā nokautējot savu izaicinātāju Luisu Neri.
Kanelo Alvaress. Foto: AP/Scanpix
1

Kanelo notriec Mungiju un sagādā tautietim pirmo zaudējumu karjerā

Neapstrīdamā čempiona statusu otrajā vidējā svarā saglabājis Kanelo Alvaress (61-2-2), kurš sestdienas vakarā Lasvegasā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pieveica Haimi Mungiju (43-1), sagādājot meksikānim karjeras pirmo zaudējumu.
Raiens Garsija
Foto: Kevin lole
3

Aizliegto vielu lietošanā pieķerts bokseris Raiens Garsija

Slavenais pirmās pusvidējās svara divīzijas amerikāņu bokseris Raiens Garsija (25-1, 20 KO) pēc uzvaras pār pašreizējo WBC pasaules čempionu šajā svarā Devinu Heiniju (31-1, 15 KO) pieķerts aizliegto vielu lietošanā.