Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Holifīlds: "Meivezers netic, ka var uzvarēt Pakjao"

Holifīlds: "Meivezers netic, ka var uzvarēt Pakjao"
Floids Meivezers
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais amerikāņu bokseris Evanders Holifīlds paudis uzskatu, ka Floida Meivezera juniora (46-0, 26KO) un Menija Pakjao (56-5-2, 38KO) cīņa līdz šim nav notikusi tāpēc, ka Meivezers netic saviem spēkiem.

Jāatgādina, ka bokseru pārstāvji vairākkārt mēģinājuši vienoties par cīņu, bet allaž kompromiss nav panākts. Holifīlds uzskata, ka cīņa aizvien nav notikusi Meivezera dēļ.

"Ikviens prasa: "Kāpēc viņš neboksējas ar Pakjao?" Viņš taču var vienkārši nosist viņu. Problēma ir tajā, ka Floids pats netic savai uzvarai pār Pakjao. Kamēr viņš nenoticēs saviem spēkiem, cīņas nebūs," sacīja Holifīlds.

Šonedēļ 52 gadus vecais Holifīlds, kurš bijis IBF, WBA un WBO pasaules čempions gan pirmajā smagajā, gan smagajā svarā oficiāli paziņoja par karjeras beigām. Ringā viņš nebija izgājis jau kopš 2011. gada.


, 2014-06-29 00:36, pirms 10 gadiem
nevar jav arī, ja nu vienīgi ar milzīgu Meik$Mi
, 2014-06-29 01:11, pirms 10 gadiem
manuprāt, cīņa nav notikusi, jo Floids ir gaidījis īsto brīdi šai cīņais, lai varētu nopelnīt pēc iespējas vairāk, kas manuprāt ir palaists garām, pirms Pakjo nokauta zaudējuma pret Markesu, jo es neredzu kā Pakjo varētu uzvarēt Meizveru un nav īsti pamata neticēt saviem spēkiem.
, 2014-06-29 03:06, pirms 10 gadiem
Reggie rakstīja: manuprāt, cīņa nav notikusi, jo Floids ir gaidījis īsto brīdi šai cīņais, lai varētu nopelnīt pēc iespējas vairāk, kas manuprāt ir palaists garām, pirms Pakjo nokauta zaudējuma pret Markesu, jo es neredzu kā Pakjo varētu uzvarēt Meizveru un nav īsti pamata neticēt saviem spēkiem.
pilnīgas muļķības. viņš ir pelnošākais sportists pasaulē - te nav naudas jautājums. Domāju ka tā arī ir kā Holifilds saka - meivezers smagi šaubās par sevi pret pakjao.
, 2014-06-29 11:57, pirms 10 gadiem
Protams, ka netic, un baidas, ka pec shis cinjas pazudis 0 no vinja zaudejumu ailites. Un Holifilds neteica, ka Meivezers var nosist Pakjao, bet gan to, ka Meivezers izvirza arvien jaunas un jaunas divainas un nelogiskas prasibas pret Pakjao. Ka piemeram to lai vinsh nomaina promoteru.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.