Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fjūrijs: "Kad vēlreiz uzvarēšu Čisoru, iešu pēc Kļičko galvas..."

Fjūrijs: "Kad vēlreiz uzvarēšu Čisoru, iešu pēc Kļičko galvas..."
Dereks Čisora, Frenks Vorens un Taisons Fjūrijs
Foto: PA Wire/Scanpix

15.februārī Londonā (Lielbritānija) savas kārtējās cīņas aizvadīs britu smagsvaru Dereks Čisora (19-4, 13KO) un Taisons Fjūrijs (21-0, 15KO). Par gaidāmo šovu nedaudz vairāk kā pusmēnesi pirms tā izteikušies gan viņi paši, gan promouters Frenks Vorens.

Jāatgādina, ka Čisoras pretinieks būs bijušais WBC titula pretendents amerikānis Kevins Džonsons (29-4-1, 14KO), bet Fjūrijs cīnīsies pret argentīnieti Gonzalo Omāru Bazili (61-8, 28KO). Vasarā varētu notikt arī Čisoras – Fjūrija revanša cīņa (pirmajā cīņā 2011.gadā pēc punktiem uzvarēja Fjūrijs).

"Esmu priecīgs, ka Dereks Čisora un Taisons Fjūrijs, divi vadošie Eiropas smagsvari aiz Vladimira Kļičko iziet ringā viena šova ietvaros 15.februārī. Ja abi savas cīņas noslēgs ar uzvaru, tad izdarīšu visu, lai vasarā viņi cīnītos viens pret otru par WBO obligātā titula pretendenta statusu," sacīja Frenks Vorens.

"Kevinam Džonsonam ir laba statistika un viņš ir bokseris, kuru boksa pasaulē zina," piebilda Dereks Čisora. "Cīņa nebūs viegla, jo Kevins izturēja visus 12 raundus gan pret Vladimiru Kļičko, gan Taisonu Fjūriju, kā arī ar tehnisko nokautu pieveica Aleksu Līpaju, pret kuru cīnīsies Kļičko. Man jāuzvar Džonsons, lai pēc tam tiktu pie Fjūrija un pacīnītos par WBO titula pretendenta statusu. Tas ir liels stimuls, lai iznīcinātu Džonsonu."

Taisons Fjūrijs savukārt norādīja, ka pret Kļičko viņam vajadzēja cīnīties jau agrāk: "Vladimirs Kļičko solīja, ka manas un Čisoras cīņas uzvarētājs cīnīsies pret viņu, taču es tā arī pret Vladimiru neesmu cīnījies. Vitālijs aizgāja pensijā, jo zināja, ka tikšu līdz viņam. Viņš negribēja cīnīties ar reāli bīstamu pretinieku. Nevaru sagaidīt revanša cīņu pret Čisoru, lai pēc tam ietu pēc Vladimira galvas. Kļičko jācīnās ar mani vai jāatbrīvo WBO tituls. Redzu, ka Čisora ir progresējis un kļuvis par īstu sportistu. Pagaidām esmu koncentrējies uz cīņu pret Bazili, bet pēc tam – pret Čisoru. Mūsu pirmā cīņa bija laba, taču domāju, ka otrā būs labākā cīņa, kāda jebkad notikusi Lielbritānijā."


, 2014-01-28 23:23, pirms 10 gadiem
gan jau labi varēsi paņemt Kļičko mazo galvu aiz sava vaiga
, 2014-01-29 08:07, pirms 10 gadiem
kzii rakstīja: gan jau labi varēsi paņemt Kļičko mazo galvu aiz sava vaiga
slimi
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.