Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Novērtēšu, taču nepārvērtēšu"

Jānis Pārums

Šodien notika otrā no trim paredzētajām preses konferencēm (trešā notiks 1. decembrī) pirms jostas apvienojošās cīņas supersmagajā svarā starp IBF/IBO pasaules čempionu Vladimiru Kļičko un čempionu WBO versijā Sultanu Ibragimovu.

"Mans pretinieks Sultans Ibragimovs ir esošais pasaules čempions – man nav ne mazākās domas viņu nenovērtēt, taču es Sultanu arī nepārvērtēšu," atzina Kļičko. "Sagaidu, ka cīņa būs asa un intriģējoša un sagādās boksa cienītājiem daudz pozitīvu emociju."

Atšķirībā no pirmās preses konferences, Ibragimovs runāja jau nedaudz skaļākos toņos: "Esmu veicis lielu darbu. Vispirms, lai kļūtu par pasaules čempionu, pēc tam – lai realizētu ieceri par jostas apvienojošo cīņu. Mana cīņa pret WBA čempionu Ruslanu Čagajevu diemžēl nenotika, taču šobrīd es esmu tuvu tam, lai piepildītu savu sapni. Boksa cienītāji vēlas zināt, kurš ir spēcīgākais supersmagā svara bokseris un drīz viņa vārds būs zināms."

Neskatoties uz jostas apvienojošo cīņu, abiem bokseriem pēc būtības būs jāaizstāv tituli arī savās versijās. "Mēs nedalīsim nenokauta lāča ādu, laiks visu parādīs," sacīja Kļičko.

Savukārt Ibragimovs atzina: "Pretendents uz titulu ir Tonijs Tompsons, kurš jau sācis izrādīt neapmierinātību par manu cīņu ar Kļičko. Tompsons pieprasa nekavējoties aizvadīt cīņu ar viņu, bet ja tā nenotiks viņš panāks taisnību caur tiesu."

"Man kā vienam no mazākajiem supersmagā svara bokseriem, bieži draud," ironizēja Ibragimovs.

Abi bokseri turpmākās nedēļas trenēsies ASV. Vladimirs Kļičko to darīs Pensilvānijā, savukārt Sultans Ibragimovs - Floridā.

Izmantotie resursi:
www.klitschko.com
Foto: AFP

     [+] [-]

, 2007-11-27 18:36, pirms 17 gadiem
tur tik buus ko redzeet )

  -3 [+] [-]

, 2007-11-27 18:45, pirms 17 gadiem
njaa bus ko redzet pasitis viens otram muli apkersis , samilesies un cikinieka

     [+] [-]

, 2007-11-27 21:07, pirms 17 gadiem
malacis naw ko ipa6i sewi slawet jabut normalam noswertam tad jau wis izdosies!!!