Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Puļeva treneris: "Iespējams, Kļičko trauma ir tikai viltīgs gājiens"

Jānis Pārums

Puļeva treneris: "Iespējams, Kļičko trauma ir tikai viltīgs gājiens"
Vladimirs Kļičko un Kubrats Puļevs
Foto: AP/Scanpix

Viens no bulgāru boksera Kubrata Puļeva treneriem Borislavs Bojadžijevs uzskata, ka IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona smagajā svarā ukraiņa Vladimira Kļičko savainojums varētu būt vienkārši ukraiņu puses viltība.

Jāatgādina, ka Kļičko kreisā bicepsa savainojuma dēļ 6.septembrī paredzētā cīņa tika pārcelta un, visticamāk, varētu notikt oktobrī novembrī.

Puļeva treneris norāda, ka iespējams tā ir Kļičko pārstāvju viltība, lai gluži vienkārši izjauktu bulgāra gatavošanos nozīmīgajai cīņai.

"Iespējams, tie ir Kļičko menedžera triki, lai sabojātu Kubrata gatavošanos. Taču var jau būt, ka Vladimirs tik tiešām guvis savainojumu, jo bokss ir diezgan traumatisks sporta veids. Kubrats bija tādā formā, ka viņa izredzes uzvarēt Kļičko bija līdzvērtīgas – 50 pret 50. Tagad vairs nezinu, kā būs," sacīja Bojadžijevs.

Kļičko: "Biju fantastiskā formā..."

Pats Kļičko norāda, ka bijis lieliskā formā, turklāt viņam bijusi labākā sparinga partneru komanda visas karjeras laikā.

"Biju fantastiskā formā. Šī treniņnometne bija viena no labākajām manā karjerā, bet sparinga partneru komandu – vislabākā, kāda karjerā bijusi, vienkārši ideāls salikums," norādīja Kļičko.

Pēc ukraiņu plašsaziņas līdzekļu ziņām, Kļičko sparinga partneri, gatavojoties cīņai pret Puļevu bija smagsvari Entonijs Džošua (7-0, 7KO), Sems Sekstons (19-3, 9KO), Dilians Vaits (9-0, 6KO), Kevins Džonsons (29-6-1, 14KO), Maliks Skots (36-2-1, 13KO), Dorsets Barnvels (12-0, 5KO), Maksims Pedjura (14-6-1, 12KO), Kristians Hamers (16-3, 10KO), Vladimirs Tereškins (18-0-1, 8KO) un Emanuels Nvodo (24-5, 20KO), kā arī pirmā smagā svara bokseri Sergejs Radčenko (amatieris) un Jago Kiladze (21-1, 14KO).

     [+] [-]

, 2014-08-28 08:37, pirms 10 gadiem
Uz šādu gājienu, lai tas arī būtu joks, neviens nopietns sportists vairs nepavelkas. To izmanto un tas nostrādā tikai un vienīgi cīņas dienā jeb dienu pirms cīņas. Pretinieks atslābst un pārslēdzas uz to ka cīņas vairs nebūs, bet tad parādās ziņa ka viss kārtībā un ir grūti noskaņoties atpakaļ. Bet kā jau teicu, tā notiek zemāka līmeņa turnīros vai amatieru sportā. Preses konferencē tāpat visi jautājumi kļūst skaidri. Biežāk ir tā, ka trauma tiešām ir, bet sportists neko par to nesaka, lai nenorautu cīņu.