Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džeiks Pols ar tiesnešu dalītu lēmumu piekāpjas Tomijam Fjūrijam

Rolands Eliņš

Džeiks Pols ar tiesnešu dalītu lēmumu piekāpjas Tomijam Fjūrijam
Tomijs Fjūrijs un Džeiks Pols. Foto: DAZN

Boksa mačā Saūda Arābijā Tomijs Fjūrijs ar tiesnešu dalītu lēmumu pieveica Džeiku Polu, sarūpējot savam skandalozajam pretiniekam pirmo zaudējumu profesionālajā boksā.

Džeiks Pols (6-1) pasaules mēroga slavu ieguva kā interneta personību, taču prata šo slavu izmantot kā tramplīnu savai profesionālā boksera karjerai. Līdz šim viņš bija uzvarējis visās sešās savās cīņās, tiesa, tās visas bija pret citām slavenībām vai bijušajiem MMA cīkstoņiem.

Šovakar pienāca pirmā reize, kad Džeiks Pols aizvadīja cīņu pret profesionālu bokseri – smagsvaru čempiona Taisona Fjūrija brāli Tomiju Fjūriju (9-0).

Jāuzsver, ka sportiskajā līmenī vien šī cīņa kotējās zemu – tā bija cīņa starp diviem bokseriem, kuri atrodas trešajā simtā pasaules rangā savā svara kategorijā. Taču piesaistītās uzmanības ziņā šī cīņa droši liekama starp lielākajiem boksa pasākumiem šajā ziemā.

Astoņu raundu cīņā Tomijs Fjūrijs uzvarēja pēc punktiem. Divi tiesneši lēma par labu Fjūrijam ar 76:73, kamēr viens tiesnesis cīņu novērtēja ar 75:74 par labu Polam. Jebkurā gadījumā – Pols pierādīja, ka var līdzvērtīgi cīnīties pret profesionālu bokseri.

Fjūrijs visas cīņas laikā bija aktīvāks un precīzāks ar saviem sitieniem. Lai arī viņš pārsvarā bija aizsardzības pozīcijās un Pols bija ringa centrā, Polam pie precīziem sitieniem sanāca tikt visai reti. Neiztrūka daudz klinča un saķeršanās, katrs bokseris arī saņēma pa soda punktam.

Astotajā raundā Polam izdevās noķert savu pretinieku kustības vidū un ar precīzu sitienu nosūtīt viņu nokdaunā. Fjūrijs gan uzreiz piecēlās un atlikušajā laikā vairs nedeva pretiniekam iespējas izcelties.

Polam, kuram bezmaksas reklāmas kampaņu Latvijā jau ilgāku laiku rīko Mairis Briedis, ir tiesības pieprasīt revanšu, ko viņš pēc cīņas publiski apsolīja darīt. Pols neapstrīdēja tiesnešu lēmumu un atzina, ka Fjūrijs uzvarējis pelnīti, taču pauda gatavību revanša cīņā parādīt daudz labāku sniegumu.

     [+] [-]

, 2023-02-27 01:31, pirms gada
Amerikāņu tiesnesis vienīgais Polu atzina par uzvarētāju... nekas pārsteidzošs... pārsteidzošais šajā visā ir tas, ka amerikāņu tiesnesis tiek piesaistīts cīņai, kurā piedalās amerikāņu cīkstonis... jau pirms cīņa bija sākusies, bija skaidrs, ka viņš pēc punktiem uzvaru dos Polam...

     [+] [-]

, 2023-02-27 01:36, pirms gada
Un pelniti. Pirmais tiesnesis skatijas uz naudas maku....

  +1 [+] [-]

, 2023-02-27 01:53, pirms gada
Ha, ha... pat raksti par to, kā Polam "nozaga" uzvaru, jau sāk parādīties...

     [+] [-]

, 2023-02-27 07:50, pirms gada
Jebkurā gadījumā – Pols pierādīja, ka var līdzvērtīgi cīnīties pret profesionālu bokseri.

Ko? Nopietni? Tur bija patālu no līdzvērtīgas cīņas. Ja nu vienīgi apkampšanos var saukt par cīņas elementu, tad gan autoram taisnība, to Pols darija izcili.

  -1 [+] [-]

, 2023-02-27 07:53, pirms gada
petravicus rakstīja: Amerikāņu tiesnesis vienīgais Polu atzina par uzvarētāju... nekas pārsteidzošs... pārsteidzošais šajā visā ir tas, ka amerikāņu tiesnesis tiek piesaistīts cīņai, kurā piedalās amerikāņu cīkstonis... jau pirms cīņa bija sākusies, bija skaidrs, ka viņš pēc punktiem uzvaru dos Polam...
jaa ari pabrinijos kad amerikanis pie tiesnesiem bija

     [+] [-]

, 2023-02-27 07:55, pirms gada
Bananāss rakstīja: Jebkurā gadījumā – Pols pierādīja, ka var līdzvērtīgi cīnīties pret profesionālu bokseri.

Ko? Nopietni? Tur bija patālu no līdzvērtīgas cīņas. Ja nu vienīgi apkampšanos var saukt par cīņas elementu, tad gan autoram taisnība, to Pols darija izcili.
Bija diezgan lidzvertiga isteniba, no pola puses paris labi savieni ari bija un kustejas ne tik slikti, fury bija eksplozivaks

     [+] [-]

, 2023-02-27 08:07, pirms gada
Pēc šīs cīņas jāiet atpakaļ pensionārus dauzīt?

     [+] [-]

, 2023-02-27 09:14, pirms gada
crushader rakstīja: Bija diezgan lidzvertiga isteniba, no pola puses paris labi savieni ari bija un kustejas ne tik slikti, fury bija eksplozivaks

Nu nez, nez, tie pāris labi sitieni nemaina faktu, ka Fjurijs bija krietni labāks. Un nav jau tā, ka Fjurijs būtu kaut kads superstārs. MMA pensionāri ir Pola līmenis, tos viņš var sist. Profesionāli bokseri īsti nav vēl viņa līmenis- tur pat ar Zuti diez vai viņš tiktu galā.

     [+] [-]

, 2023-02-27 10:59, pirms gada
paskatījos tikai spilgtākos momentus un skaidrs arī fjūrija līmenis...

ar šādu Pola stāju labāks pretinieks, sen būtu polam izslēdzis gaismas!

  -1 [+] [-]

, 2023-02-27 12:23, pirms gada
No Fjūrija tur ir tikai uzvārds,un Pols uz pat viņa fona izskatijās nekāds.
Vienīgais ko viņš varēja ir labais overhand visu cīņu
Neizskatijās arī ka Fjūrijs vispār baigi iespringtu uz to sitienu bloķēšanu

     [+] [-]

, 2023-02-27 12:38, pirms gada
Kautkā dīvaini liekas, ka bokseris, kurš boksē no bērnu kājas un visticamāk, ir izgājis, līdzīgu skolu kā bračkas...priecājas par to ka uzvarēja Youtuberi , kurš vienīgo ko sita pirms boksa(5+gadi atpakaļ), bija beibiju pakaļas. Ciņas laikā nevarēju saprast, vainu Džeikam bija chins vai arī Furijam pussy sitiens.

  -1 [+] [-]

, 2023-02-27 13:55, pirms gada
Fjūrijam ir tikai uzvārds ,citādi izskatās tikai pēc kaut kāda džeka ,kas iet regulāri uz gym.

Viņa pretinieku vārdi līdz šim nekādi.
Tostarp,mūsu 'maiss" Andrejevs ,kas boksē ,lai zaudētu un kačātu status tādiem kā Tomu Fury.

Sakiet ,ko gribat ,bet pret Briedi viņš baidītos ,bet ar šo kavās jo uzvārds Boksā ietekmīgs un tas ir viss ko viņam vajag(Tomijs nav nekas ,ja reiz tik zemu rangā) , Briedis viņu iznīcinātu ,ja piekristu cīņai.

     [+] [-]

, 2023-02-27 14:01, pirms gada
Par Andrejeva - arī pret Belju sitās ,kas pēctam sasita Heju, bet Beljū Usiks.
Tā boksa virtuve interesanta.
Cik daudzi paliek ēnā ,kam tiešam ir iekšās ,bet nauda nosaka visu.

     [+] [-]

, 2023-02-27 21:01, pirms gada
Ja jau ir "reklāmas kampaņa", luņu centram vismaz ir par ko rakstīt

     [+] [-]

, 2023-02-28 19:14, pirms gada
30 ļimakus iecēla, viņam pofig.