Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Lūiss: "Povetkins ir spēcīgs un drosmīgs"

Lūiss: "Povetkins ir spēcīgs un drosmīgs"
Lenokss Lūiss
Foto: Matthias Kern/Bongarts

Bijušais absolūtais pasaules čempions boksā smagajā svarā, brits Lenokss Lūiss izteicis savu viedokli par Krieviju bokseri Aleksandru Povetkinu (21-0, 15KO), kurš 27.augustā cīnīsies par WBA čempiona titulu pret bijušo tā īpašnieku, uzbeku Ruslanu Čagajevu (27-1-1, 17KO).

"Povetkins labi kustās ringā, viņš ir spēcīgs un drosmīgs. Viņš gaidāmo cīņu padarīs interesantu," uzskata Lūiss. "Varbūt jūs to nezināt, taču mēs esam dzimuši vienā datumā - 2.septembrī. Esmu ieinteresēts, lai viņa sadarbība ar treneri Tediju Atlasu būtu efektīva un cīņa pret Čagajevu parādītu, ka progress notiek."

Jāpiebilst, ka Erfurtā, kur sestdienas vakarā notiks Povetkina un Čagajeva cīņa, ieradies leģendārais amerikānis Evanders Holifīlds, kurš cīņu vēros klātienē.

Izmantotie resursi:
sports.ru


, 2011-08-26 09:47, pirms 13 gadiem
Būs interesanti paskatīties gan kā izskatās Povetkins, gan Čagajevs. Čagajevs jau arī bija viens no retiem (diviem, ja nemldos), kas uzvarēja Valujevu! Vai viņš ir atkal formā.. kas to lai zina!
, 2011-08-26 11:32, pirms 13 gadiem
Čagajevu izčīgās sestdien. Povetkins iet uz PČ titulu, bet Čagajevs noriet! Gribētos jau gan, lai Čagajevs vinnē!
, 2011-08-26 20:13, pirms 13 gadiem
Smagsvari ir gaužām paredzami un uzvar tie kam ir jāuzvar. tāpēc esmu diezgan pārliecināts, ka uzvarēs Povetins. Ceru, ka šī būs skatāmāka cīņa nekā "gadsimta super" mačs
, 2011-08-27 15:21, pirms 13 gadiem
Reggie rakstīja: Smagsvari ir gaužām paredzami un uzvar tie kam ir jāuzvar. tāpēc esmu diezgan pārliecināts, ka uzvarēs Povetins. Ceru, ka šī būs skatāmāka cīņa nekā "gadsimta super" mačs
Buus skataama ... abi vienaada auguma, saliidzinoshi aatri un kustiigi (Chagajevs taads kaadreiz bija, bet kopsh ciinjas ar kljichko neesmu vinju redzeejis, velns vinju zina kaadaa formaa vinjsh ir ) ... pietam Chagajevs ir kreilis kas to ciinju padariis veel interesantaaku
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.