Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Ustinovam pret Fjūriju nav nekādu izredžu"

Jānis Pārums

Hejs: "Ustinovam pret Fjūriju nav nekādu izredžu"
Deivids Hejs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions divās svara kategorijās brits Deivids Hejs (26-2, 24KO) uzskata, ka Aleksandram Ustinovam (29-1, 21KO) nav nekādu izredžu cīņā pret Taisonu Fjūriju (22-0, 16KO).

"Ja šo puisi apturēja Kubrats Puļevs (11. raundā – aut.), kurš nav īpaši jaudīga sitiena īpašnieks, tad Ustinovam pret Taisonu Fjūriju sestdien nav nekādu izredžu," sacīja Hejs.

Jāatgādina, ka paša Heja cīņa pret Fjūriju pērn divreiz tika atcelta Heja savainojumu dēļ. Šī iemesla dēļ Hejs tiek apvainots gļēvumā un regulāri kritizēt. Bijušais divu svara kategoriju čempions uzskata, ka Fjūrijs nav pelnījis lielu naudu, jo visa viņa slava tiek balstīt tikai uz to, ko viņš runā.

"Fjūrijs daudz manā virzienā ir pateicis. Biju savainots un pēc tam operēts, jutos slikti, tāpēc cīņu nācās atlikt," norādīja Hejs. "Kopš tā laika esmu dzirdējis daudz komentāru par mani un manu drosmi, taču es uzskatu, ka viņš nav pelnījis būt miljonārs. Ir visai amizanti, ka Fjūrijs uzskata, ka viņš ir superzvaigzne. Vienīgais iemesls, kāpēc viņu zina ir tas, ka viņam bija jācīnās ar mani. Viņš domāja, ka cīņā ar mani nopelnīs miljonus un jau sāka tos skaitīt."

Jāatgādina, ka Fjūrija – Ustinova cīņa notiks 26.jūlija vakarā. Ustinovs negaidīti kļuva par Fjūrija pretinieku pēc tam, kad nedēļas sākumā savainojuma dēļ no cīņas bija spiests atteikties Čisora.

     [+] [-]

, 2014-07-26 09:13, pirms 10 gadiem
Daļa bokseru ir pasisti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja