Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Fokusējamies uz Dortikosa sitiena spēku un to, kā no tā izvairīties"

Rolands Eliņš

Briedis: "Fokusējamies uz Dortikosa sitiena spēku un to, kā no tā izvairīties"
Mairis Briedis. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas bokseris Mairis Briedis un viņa pretinieks Supersērijas finālā Juniels Dortikoss citēti boksa žurnālā „Boxing Monthly”, kurā viņi abi vērtē pretinieku. Briedis norādījis, ka liela uzmanība tiek pievērsta Dortikosa spēcīgāko īpašību neitralizēšanai.

„Zinām, ka Dortikosam ir patiešām spēcīgs sitiens,” Mairis Briedis izteicās intervijā. „Viņš ir ļoti pieredzējis bokseris, un visi zina viņa stiprās puses. Protams, mēs meklējam viņa vājības un cenšamies izvairīties no viņa spēcīgajām īpašībām.”

„Pirmkārt, koncentrējamies uz Dortikosa sitiena spēku,” turpināja Briedis. „Principā pievēršam galveno uzmanību viņa stiprajiem sitieniem un strādājam pie tā, lai ar pārvietošanos ringā no tiem maksimāli izvairītos.”

Briedis intervijā raksturoja savu treniņnometni kā atrašanos armijā, paskaidrojot, ka gandrīz katru dienu (izņemot svētdienas, ko viņš velta ģimenei) pavada spartiskā režīmā, proti, dzīvojot kopā ar treneri, skrienot un trenējoties. Treniņos tiek veikta arī noskaņošanās finālam, lai piepildītu savu mērķi un uzvarētu visā turnīrā.

Savukārt Dortikoss, kurš cīņai gatavojās Maiami, ASV, izteica cieņu Briedim, bet arī brīdināja latviešu bokseri: „Briedis ir lielisks bokseris, taču viņš nekad nav ticies ar tādu cīkstoni kā es. Briedis lai gatavojas karam. Kad pienāks mūsu cīņa, viņš uzzinās, kādēļ mani sauc par „KO Doktoru”.”

Supersērijas otrās sezonas noslēdzošā cīņa notiks 21. martā Rīgā

Izmantotie resursi:
https://worldboxingsuperseries.com/...

     [+] [-]

, 2020-02-26 16:01, pirms 4 gadiem
Lai palūr tipus no Flury vs Vider

     [+] [-]

, 2020-02-26 17:32, pirms 4 gadiem
Kubietim nav cerību, būs lupatās jau 2-3.raundā. Pag gad Gasikam pakāsa kā mazais, ņemot vērā Gasiks švakāks par Briedi, te Briedim nebūs ko darīt, kā saka easy money kabatā

     [+] [-]

, 2020-02-26 17:45, pirms 4 gadiem
Vai nu Dorticosa intervijā ir izrauta no vecajām vai arī viņš visu laiku saka vienu un to pašu

     [+] [-]

, 2020-02-26 18:32, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Kubietim nav cerību, būs lupatās jau 2-3.raundā. Pag gad Gasikam pakāsa kā mazais, ņemot vērā Gasiks švakāks par Briedi, te Briedim nebūs ko darīt, kā saka easy money kabatā
Gribētu gan lai tā arī notiek, taču stipri apšaubu.

Ar Gassijevu viņš pirmos raundus bija vadībā, kā arī pēc punktiem gala rezultātā divi tiesneši iedeva 103-106, un viens 104-105, kas galīgi nenozīmē vienos vārtos.

Abi gatavojas uz finālu, stāv priekšā kārtējā smagākā cīņa, man domāt +/- 50 uz 50

     [+] [-]

, 2020-02-26 20:53, pirms 4 gadiem
Gasijevs kur vispār palicis.?

     [+] [-]

, 2020-02-27 07:21, pirms 4 gadiem