Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko: "Povetkins nav vēl zaudējis, jo nav cīnījies ar Vladimiru"

Vitālijs Kļičko: "Povetkins nav vēl zaudējis, jo nav cīnījies ar Vladimiru"
Vitālijs un Vladimirs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

Ukraiņu smagā svara bokseris, pasaules čempions WBC versijā Vitālijs Kļičko (39-2, 37KO), kurš šajā nedēļas nogalē izies ringā pret poli Albertu Sosnovski (45-2-1, 27KO), izteicies arī par sava jaunākā brāļa Vladimira 54-3, 48KO) potenciālo pretinieku.

"Man ļoti patīk kāda korespondenta teiktais, ka smagsvaros ir krīze un šī krīze ir brāļi Kļičko. Tāpēc, ka brāļi šobrīd ir tik stipri, ka ieguvuši [gandrīz] visus titulus un neļauj nokļūt virsotnē ne amerikāņiem, ne citu nāciju bokseriem. Mēs ar brāli negribam vienkārši uzvarēt, mēs gribam būt pirmie," sacīja Vitālijs.

Attiecībā par iespējamo brāļa Vladimira cīņu pret krievu Aleksandru Povetkinu, Vitālijs sacīja: "Es jau ilgāko laiku sekoju līdzi Aleksandra Povetkina (19-0, 14KO) gaitām un man šķiet, ka viņam ir vēl par agru cīnīties pret Vladimiru. Taču, ja viņš tā grib un viņa menedžeri viņu virza uz šo cīņu, tad par lielu nožēlu Vladimiram nāksies cīnīties ar Aleksandru. Povetkins nav viegls pretinieks, viņš ir olimpiskais čempions, profesionāļos viņam ir laba bilance. Saša vēl ne reizi nav zaudējis, bet tas tikai tāpēc, ka nav cīnījies ar Vladimiru. "

Izmantotie resursi:
allboxing.ru


, 2010-05-25 11:52, pirms 14 gadiem
Zinot Povetkinu noteikti, ka mēģinās marinēt vel kādu laiciņu
, 2010-05-25 11:56, pirms 14 gadiem
Jābūt būtu ļoti aizraujošai cīņai,abi bokseri ir augstākās raudzes!
, 2010-05-25 14:01, pirms 14 gadiem
Povetkins ir bēglis, viņš jau kādu labu lauciņu ir obligātais titula pretendents, bet kā cīņa nenotiek tā nenotiek... Iespējams, ka viņš gaida kad Vladimiram paliks 40.
, 2010-05-25 15:25, pirms 14 gadiem
smagsvaros ir krīze un šī krīze ir brāļi Kļičko- šitas labs un piekrist arī var pilnībā
, 2010-05-25 18:06, pirms 14 gadiem
iceman15 rakstīja: smagsvaros ir krīze un šī krīze ir brāļi Kļičko- šitas labs un piekrist arī var pilnībā
Kriize ir taadelj ka nav labu smagsvaru...
, 2010-05-25 23:55, pirms 14 gadiem
Brāļi jau arī to krīzi ir radījuši, 2 čempioni, viens, kurš
traumu un citu apstākļu dēļ cīnās reizi vai 2 gadā, un otrs, kurš jau otro reizi pēc kārtas par pretinieku izvēlas absolūti bezcerīgu pretinieku. Smagsvaru rankings arī ir iestīdzējis, jo no 15 pirmajiem boseriem bez brāļiem 4 vai 5, tur pelnījuši atrasties. Un tas, ka par titulu cīnās kāds, kurš reitingā ir 20. vietā tas arī ir dīvaini. Ja jau Vitālijs grib dot iespēju sevi pierādīt kādam no nenovērtētam boserim, tad lai sitas ar Tua nākamreiz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-27 22:09, pirms 14 gadiem
Tua es pieminēju tāpēc, ka viņš no tā 15nieka 6-7 bokserus varētu bez liekām ceremonijām 4 raundos noguldīt par spīti saviem gadiem.
Un ņem vērā to, ka boksa reitingus bieži vien neveido pēc tā cik prasmīgs ir viens vai otrs bokseris, jo citādi tāds Johnsons pirmajā 20. varētu vienīgi kļudas pēc nonākt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-28 23:33, pirms 14 gadiem
yahooo rakstīja: Reitingi top tieši atkarībā no tā, cik prasmīgs tu esi, ne jau pēc kā cita. Uzvarēji- pakāpies. Zaudēji- atkriti zemāk. Tas vienkāršoti izsakoties. A Džonsons ir 25. vietā, atbilstoši savam sniegumam.
Tā nu gluži nav. Brians Nielsens bija 49:0 heavyweights no Dānijas, bet knapi ielauzās top 10. Viss ir atkarīgs no pretiniekiem. Viņš visu savu karjēru dauzija (cik nu dauzija, bet cīnijās ar viņiem) past prime vecos čempionus. Witherspoon, Holmes, Tubbs. Visi veci,resni. + Viņš nekad necīnijās ārpus savas dzimtenes Dānijas.
Nedomāju, ka tādu tipa bokseriem reitingā piemērota ir augsta vieta.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.