Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fjūrijs cīnīsies pret 39 gadus veco Bazili

Fjūrijs cīnīsies pret 39 gadus veco Bazili
Taisons Fjūrijs
Foto: Action Images

Kļuvis zināms britu smagsvara Taisona Fjūrija (21-0, 15KO) pretinieks 15.februārī paredzētajā cīņā – par to kļuvis 39 gadus vecais argentīniešu bokseris Gonzalo Omars Bazile (61-8, 28KO).

63 no 69 cīņām Bazile aizvadījis dzimtenē, tikai retu reizi cīnoties ārpus valsts – divreiz Urugvajā, pa reizei – Vācijā, Polijā, Slovēnijā un Meksikā. Karjeru 2003.gadā Bazile uzsāka ar zaudējumu otrajā raundā, taču turpinājumā izveidojis itin veiksmīgu karjeru. Pazīstamākie argentīnieša pretinieki bijuši Aleksandrs Dimitrenko un Artūrs Špiļka, kuriem zaudēts ar nokautu, attiecīgi, pirmajā un ceturtajā raundā. Gonzaless cīnījies ar dažādiem reģionālajiem tituliem, vairākus no tiem arī iegūstot.

Arī Fjūrijs uz to norāda, akcentējot pretinieka pieredzi: "Mans pretinieks aizvadījis gandrīz 70 cīņu, daļa no kuriem bijušas par dažādiem tituliem. Bazile savā karjerā ticies ar tādiem bokseriem kā Dimitrenko un Špiļka, taču ne reizi ar tādu kā Taisons Fjūrijs. Bazile ir tikai nedaudz īsāks par mani, un tas ir lieliski, jo pēdējā laikā man nācies cīnīties ar īsiem bokseriem. Mana lielā labā roka noteikti sasniegs viņa žokli."

Jāpiebilst, ka Fjūrija augums ir 206 centimetri, bet Bazile ir astoņus centimetrus īsāks. BoxRec Boxing Records rangā Fjūrijs ir augstajā ceturtajā vietā, bet argentīnietis pirmā simta beigās – 95.vietā.


, 2014-01-25 12:17, pirms 10 gadiem
Balamute varēs pelavu maisu dauzīt un teikt, ka to pašu ar Kļičko izdarīs
, 2014-01-25 14:28, pirms 10 gadiem
Skatos, pelmeņi ir cieņā.
, 2014-01-25 14:44, pirms 10 gadiem
Runā, ka ir labākais smagsvars, bet cīnās tikai ar nabagiem un čīkst, ka Kličko necīnās ar viņu
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.