Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Kukulis un Tolstihs dalīs Latvijas čempiona kroni

Kukulis un Tolstihs dalīs Latvijas čempiona kroni
Andrejs Tolstihs un Mārtiņš Kukulis
Foto: gladiator.lv

24. oktobrī Tukuma ledus hallē notiks cīņa par vakanto Latvijas čempiona jostu boksā pussmagajā svarā starp šīs svara kategorijas reitingu līderi Mārtiņu Kukuli un vairāku starptautisku boksa turnīru laureātu Andreju Tolstihu.

Abu sportistu duelis būs cīņu šova „War of the city’s: Tukums vs. Riga” galvenais notikums, kurā otro reizi pēc piecu gadu pauzes Latvijas vēsturē kāds cīnīsies par šīs svara kategorijas jostu.

Sākotnēji par Mārtiņa Kukuļa pretinieku bija nozīmēts reitinga trešais numurs Aleksandrs Duņecs, kurš savā karjerā ir izcīnījis četras uzvaras, divas reizes cīnījies neizšķirti un trīs reizes zaudējis. Bet tad pēkšņi „Baltijas boksa līga” (Šīs cīņas organizators) paziņoja, ka Kukuļa pretinieks tiek mainīts un tas būšot vairāku starptautisku boksa turnīru medaļnieks Andrejs Tolstihs.

Kā pastāstīja „Baltijas boksa līgas” pārstāvji, tad Duņecam 13. oktobrī jāaizvada cīņa Baltkrievijā pret Baltkrievijas čempionu Konstantīnu Makhanovu, kas nozīmē, ka sportists nespēs tik īsā laika posmā atpūsties pēc cīņas un pienācīgi sagatavoties mačam par Latvijas titulu.

Līdz ar to iespēja savā īpašumā iegūt Latvijas čempiona jostu ir paspīdējusi Andrejam Tolstiham, kurš savas pēdējās divas cīņas ir uzvarējis ar nokautu.

Izmantotie resursi:
gladiator.lv
boxrec.com


, 2009-10-05 15:12, pirms 15 gadiem
cerams ka Mārtiņš uzvarēs,jāiet būs skatīties.
, 2009-10-05 15:12, pirms 15 gadiem
un viņš nav kukulis,bet kukuls
Kanelo Alvaress. Foto: AP/Scanpix

Kanelo notriec Munguiju un sagādā tautietim pirmo zaudējumu karjerā

Neapstrīdamā čempiona statusu otrajā vidējā svarā saglabājis Kanelo Alvaress (61-2-2), kurš sestdienas vakarā Lasvegasā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pieveica Haimi Munguiju (43-1), sagādājot meksikānim karjeras pirmo zaudējumu.
Foto: MMA Fighting

Sauls Alvaress skatāmā cīņā pēc punktiem uzveic Haimu Munguiju

Slavenais meksikāņu bokseris Sauls “Kanelo” Alvaress (61-2-2, 39 KO) 4. maijā Lasvegasā, ASV divpadsmit raundu cīņā pēc punktiem uzveica savu tautieti Haimu Munguiju (43-1, 34 KO) un nosargāja savu neapstrīdamā supervidējā svara čempiona statusu, paturot savā īpašumā WBA, WBC, IBF un WBO jostas.
Raiens Garsija
Foto: Kevin lole
3

Aizliegto vielu lietošanā pieķerts bokseris Raiens Garsija

Slavenais pirmās pusvidējās svara divīzijas amerikāņu bokseris Raiens Garsija (25-1, 20 KO) pēc uzvaras pār pašreizējo WBC pasaules čempionu šajā svarā Devinu Heiniju (31-1, 15 KO) pieķerts aizliegto vielu lietošanā.