Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs joprojām grib cīnīties ar brāļiem Kļičko

Jānis Pārums

Hejs joprojām grib cīnīties ar brāļiem Kļičko
Vitālijs Kļičko un Deivids Hejs
Foto: AFP

Pasaules čempions boksā smagajā svarā brits Deivids Hejs (23-1, 21KO) atzinis, ka nākotnē cer iziet ringā pret vienu vai abiem brāļiem Kļičko, kuri ir pārējo (WBO, WBC, IBF) jostu īpašnieku smagsvaru kategorijā.

"Vitālijs ir stabilāks. Viņam ir labāki sitieni un viņš arī labāk tur tos. Taču jāņem vērā, ka Vitālijs ir arī vecāks un viņam ir labi zināmas problēmas ar ceļgalu, tāpēc teiksim tā – viņš nav tik kustīgs kā viņš varbūt izskatījās savā pēdējā cīņā. Jaunākais brālis noteikti ringā ir kustīgāks. Viņi [brāļi Kļičko] ir atšķirīgi bokseri, tāpēc man nāktos atšķirīgi trenēties, ja vajadzētu cīnīties ar abiem," sacīja Hejs.

Hejam bijušas atceltas cīņas pret abiem brāļiem – 20. jūnijā pret Vladimiru Kļičko dēļ brita muguras savainojuma, bet 12. septembrī pret Vitāliju Kļičko, jo Hejs nebija apmierināts ar līguma nosacījumiem. Tomēr arī tagad, kad brits ir čempions, viņš joprojām cer, ka viņam izdosies paspēkoties ar abiem brāļiem.

"Tās būtu varenas cīņas, lieliskas "algas dienas"! Tās ir cīņas, ko vēlas redzēt boksa cienītāji visā pasaulē, ne tikai Anglijā. Kad brāļi pēc savām nākamajām cīņām ielūkosies savos bankas kontos un pēc tam paskatīsies cik varētu nopelnīt par cīņu ar mani, tad iespējams viņi pieņems pareizāko biznesa risinājumu," piebilda Hejs.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-23 23:16, pirms 14 gadiem
nu es domāju, izredzu vinam nau!

  -2 [+] [-]

, 2009-11-23 23:21, pirms 14 gadiem
Tas smagais svars vairs nespēj ne interesi radīt, ne boksu rādīt! Te ir īstā klasika:
"Vikingu kareivis" tiek sakauts Warriors mājvietā.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-23 23:26, pirms 14 gadiem
nez kapēc tieši Heja dēļ iepriekšējās cīņas tika atceltas...

  +1 [+] [-]

, 2009-11-23 23:37, pirms 14 gadiem
Vairs nav interesanti,jo abi Kļičko ir garlaicības kalngali.Ar izstieptu garo roku,mukšanu no pretinieka un kad tas piekūst,nokautēšanu,skatāms bokss nevar sanākt.
Te kāds aplika Heju par mukšanu no Valūjeva -paskataties brāļu cīņas,viņiem ,pat esot auguma pārsvaram,ir bail iziet uz skatāmāku,atklātāku spēka boksu.Izskatās tas nožēlojami,tapēc jau tagad smagsvaru bokss līdz ar Kļičko dominanci ir tik nebaudāms.

  +2 [+] [-]

, 2009-11-23 23:50, pirms 14 gadiem
Bebrux rakstīja: Vairs nav interesanti,jo abi Kļičko ir garlaicības kalngali.Ar izstieptu garo roku,mukšanu no pretinieka un kad tas piekūst,nokautēšanu,skatāms bokss nevar sanākt.
Te kāds aplika Heju par mukšanu no Valūjeva -paskataties brāļu cīņas,viņiem ,pat esot auguma pārsvaram,ir bail iziet uz skatāmāku,atklātāku spēka boksu.Izskatās tas nožēlojami,tapēc jau tagad smagsvaru bokss līdz ar Kļičko dominanci ir tik nebaudāms.
taisnība,bet es tā pat gribētu redzēt to cīņu

  +1 [+] [-]

, 2009-11-24 00:10, pirms 14 gadiem
Hejs jau drīzāk ir maratonists, jo atšķirībā no Kļičko viņš mūk visu laiku.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-24 00:26, pirms 14 gadiem
M8archa rakstīja: Hejs jau drīzāk ir maratonists, jo atšķirībā no Kļičko viņš mūk visu laiku.
Tu pienapuika vēl neesi sapratis, ka bokss Tev nav ielu cīņas, tur svarīgākais ir uzvarēt pa raundam, nav uzreiz jāizslēdz pretinieks, jo pats vari apdraudēt savu drošību. Paskaties visas pārējās viņa cīņas un pasaki, kur viņš ir mucis! Vienu cīņu redzējis un to pašu treileri noteikti. Ir tāda filma "Stulbs un vēl stulbāks" Tu tagad pļūtī kā tas viens no viņiem tajā tualetē Aspenā

  -1 [+] [-]

, 2009-11-24 01:07, pirms 14 gadiem
Dellez rakstīja: Tu pienapuika vēl neesi sapratis, ka bokss Tev nav ielu cīņas, tur svarīgākais ir uzvarēt pa raundam, nav uzreiz jāizslēdz pretinieks, jo pats vari apdraudēt savu drošību. Paskaties visas pārējās viņa cīņas un pasaki, kur viņš ir mucis! Vienu cīņu redzējis un to pašu treileri noteikti. Ir tāda filma "Stulbs un vēl stulbāks" Tu tagad pļūtī kā tas viens no viņiem tajā tualetē Aspenā
Jums abiem ir savā ziņā taisnība . Nav prāta darbs uzbrukt ~30cm garākam mužikam virsū un 40kg smagākam, bet tā titulu neiegūst, tituls ir jāpaņem, nevis uz punktiem jācer.

     [+] [-]

, 2009-11-24 07:33, pirms 14 gadiem
No sākuma tiec galā ar Latvijas censoni Gacho un tad parunāsim par Kļičko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-24 11:22, pirms 14 gadiem
vetal7 rakstīja: Hejs jorprojām gribh atrauties no braļiem Kļičko
tieši tā arī padomāju

  -1 [+] [-]

, 2009-11-24 11:57, pirms 14 gadiem
Nu honorārs jau tāpat būtu labais- tas nekas, ka atrautos no Kļičkām

     [+] [-]

, 2009-11-28 23:08, pirms 14 gadiem
to Raptor

Tieši tā,bet TAPĒC jau viņi ir nebaudāmi.
Alī arī bija gudrs bokseris,bet uz viņu vienmēr bija patīkami skatīties.
Tur tā starpība.Un tieši tapēc Kļičko brāļus nekad nenosauks par visu laiku labākajiem bokseriem.Visgudrākajiem varbūt,bet ne labākajiem.