Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Abrahams – Miranda 2:0

Abrahams – Miranda 2:0
Abrahams (pa labi) cīņā ar Mirandu
Foto: AFP

Aizvadītajā naktī ASV pilsētā Floridā, IBF čempions vidējā svarā (līdz 73,3 kg) Artūrs Abrahams savas sportista karjeras laikā jau otro reizi uz lāpstiņām nolika kolumbiešu bokseri Edisonu Mirandu.

Pirmo reizi Abrahams (27-0, 22 KO) ar Mirandu (30-3, 26 KO) savā starpā dūres krustoja 2006. gada 9. septembrī, kad uz kārts bija likta pasaules čempiona josta IBF versijā. Lai arī šoreiz netika dalīts neviens tituls, tāpat kā pirms diviem gadiem stiprāks izrādījās Vāciju pārstāvošais armēnis Artūrs Abrahams.

Kolumbiešu sportists cīņu sāka ar aktīviem uzbrukumiem, kas pirmos divus raundus tā arī neļāva izlīst Abrahamam no aizsardzības. Savukārt, trešajā raundā čempions atdzīvojās un sāka uz kolumbieša uzbrukumiem atbildēt ar precīziem un spēcīgiem pretsitieniem. Viens no tādiem pretsitieniem ceturtajā raundā izrādījās tik trāpīgs, ka Miranda atradās uz partera. Pēc atskaitītā nokdauna kolumbietis turpināja cīņu, taču tas nespēja pietiekami ātri atjaunoties, ko arī izmantoja Abrahams. Sekoja vēl divi nokdauni, pēc kuriem tiesnesis pārtrauca cīņu, piešķirot Artūram Abrahamam uzvaru ar tehnisko nokautu jau ceturtajā raundā.

Nākamā cīņa, kura Abrahamam būs jāaizvada ir gaidāmais duelis par IBF čempiona titulu ar obligāto titula pretendentu, meksikāņu izcelsmes bokseri Raulu Markesu. Šobrīd konkrēts datums nav zināms, kad šī cīņa varētu notikt, taču plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka tā tiks aizvadīta Vācijā.

Izmantotie resursi:
boxrec.com
allboxing.ru
boxen.com


, 2008-06-23 04:52, pirms 16 gadiem
par K-1 un MMA arii varetu rakstus,tas ir interesanti
paldies autoram par rakstu,patik man bokss
, 2008-06-23 06:58, pirms 16 gadiem
nu pirmā šo abu bokseru cīņa bija īsts trilleris, jo Karalim Artūram tika salauzts žoklis, kas visu cīņu asiņoja, bet beigās tāpat šis Mirandu pēc punktiem uzvilka
, 2008-06-24 13:02, pirms 16 gadiem
neticeeju ka Abrahams uzvarees ar nokautu bet prieks man par vinju... vins ir ISTS cempions
Naoja Inoue nokautē Luisu Neri. Foto: AFP/Scanpix
2

Inoue atgūstas no šoka cīņas sākumā un izceļas ar kārtējo iespaidīgo nokautu

Japānas bokseris Naoja Inoue aizstāvēja savu neapstrīdētā čempiona titulu otrā vieglākā svara kategorijā, Tokijā sestajā raundā nokautējot savu izaicinātāju Luisu Neri.
Kanelo Alvaress. Foto: AP/Scanpix
1

Kanelo notriec Mungiju un sagādā tautietim pirmo zaudējumu karjerā

Neapstrīdamā čempiona statusu otrajā vidējā svarā saglabājis Kanelo Alvaress (61-2-2), kurš sestdienas vakarā Lasvegasā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pieveica Haimi Mungiju (43-1), sagādājot meksikānim karjeras pirmo zaudējumu.
Raiens Garsija
Foto: Kevin lole
3

Aizliegto vielu lietošanā pieķerts bokseris Raiens Garsija

Slavenais pirmās pusvidējās svara divīzijas amerikāņu bokseris Raiens Garsija (25-1, 20 KO) pēc uzvaras pār pašreizējo WBC pasaules čempionu šajā svarā Devinu Heiniju (31-1, 15 KO) pieķerts aizliegto vielu lietošanā.