Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hrjunovs: "Ļebedevs ar Giljermo Džonsu cīnīsies 17. decembrī"

Jānis Pārums

Hrjunovs: "Ļebedevs ar Giljermo Džonsu cīnīsies 17. decembrī"
Deniss Ļebedevs
Foto: rt.com

WBA pirmā smagā svara čempions boksā, panamietis Giljermo Džonss (38-3-2, 30KO) savu titulu aizstāvēs 17.decembrī, kad Krievijas galvaspilsētā Maskavā cīnīsies ar mājinieku Denisu Ļebedevu, kuram pieder WBA pagaidu tituls.

Iepriekš cīņa bija paredzēta 20.oktobrī, taču pēc abu pušu vienošanās tika pārcelta uz decembri, lai uz cīņu klātienē varētu ierasties panamieša promouters Dons Kings. Krievu boksera promouters Vladimirs Hrjunovs norādīja, ka Kinga klātbūtne noteikti piesaistīs arī lielāku interesi cīņai, tapēc par cīņas datumu izvēlēts 17. decembris.

"Vienošanās jau ir parakstīta. Kopā ar Denisu ar nepacietību gaidām tikšanos ar titulēto panamieti," par 17.decembra cīņu izteicās Hrjunovs.

27.oktobrī 40 gadus vecajam Džonsam bija paredzēta cīņa pret amerikāni Andresu Teiloru, tiesa, pēc neoficiālas informācijas šī cīņa pārcelta uz 24.novembri (tādā gadījumā Ļebedeva - Džonsa cīņa visdrīzāk gan notiks 2013. gada sākumā).

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +1 [+] [-]

, 2012-10-22 20:03, pirms 12 gadiem
pēdējo četru bokseru vidējais vecums ir 41 gads!