Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Povetkins: "Jāizmanto katra Bērda kļūda"

Krievu bokseris Aleksandrs Povetkins, kurš sestdien aizvadīs cīņu ar amerikāņu supersmagsvaru Krisu Bērdu, atzinis, ka pretinieks ir ļoti atšķirīgs savās cīņās, taču neskatoties uz to, jāmēģina izmantot katru viņa kļūdu.

"Bērds katrā cīņā ir daudzveidīgs un labi pielāgojas katra konkrēta pretinieka cīņas stilam," sava konkurenta trumpi nosauca Povetkins. "Man pilnībā jākoncentrējas savam uzdevumam, bet cīņas laikā uz ātruma pamata, izmantot ikvienu Bērda neprecīzo sitienu, lai gūtu uzvaru."

Izmantotie resursi:
www.pro-box.ru


Maiks Taisons. Foto: Peter Svenson/SWNS/Scanpix
6

Taisona veselības dēļ nākas pārcelt jūlijā paredzēto cīņu pret Džeiku Polu

Boksa cīņa starp savulaik izcilo smagsvaru, bet tagad 57 gadus veco Maiku Taisonu un 27 gadus veco jūtuberi Džeiku Polu, kurš pievērsies boksera karjerai, nācies pārcelt Taisona veselības stāvokļa dēļ. Jaunais datums tiks paziņots 7. jūnijā.
IBA prezidents Umārs Kremļevs. Foto: IBA

IBA ar olimpisko spēļu laureātu prēmēšanu cenšas atpirkt vietu saulītē

Starptautiskā Boksa asociācija (IBA), organizācija, kas dažādu skandālu un savas saistības ar Kremli dēļ zaudējusi tiesības organizēt Parīzes olimpisko spēļu boksa sacensības, sekojusi vieglatlētikas pēdās un paziņojusi, ka pati prēmēs olimpisko spēļu laureātus.
Beatrise Rozentāle. Foto: no sportistes Instagram profila
1

Boksere Rozentāle zaudē olimpisko spēļu atlases turnīra pirmajā cīņā

LETA. Latvijas boksere Beatrise Rozentāle trešdien Bangkokā piedzīvoja zaudējumu 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmajā cīņā.