Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

Kļičko tēmē uz Ibragimovu

Ukrainas bokseris, pasaules čempions supersmagajā svarā Starptautiskās boksa federācijas (IBF) versijā Vladimirs Kļičko paziņojis, ka savu nākamo cīņu aizvadīs 2008. gada februārī Ņujorkā, "Madison Square Garden" arēnā.

Lai gan pagaidām nav zināms Kļičko pretinieka vārds, tomēr, pēc paša boksera vārdiem, viņa komanda jau ir uzsākusi sarunas ar pasaules čempiona WBO (Vispasaules boksa organizācija) versijā, krieva Sultana Ibragimova pārstāvjiem. Atgādināsim, ka pagājušajā sestdienā Ibragimovs aizstāvēja savu titulu (uzvarēja pēc punktiem) cīņā pret leģendāro amerikāņu bokseri Evanderu Holifīldu.

Vladimirs Kļičko jau sen runā, ka savā īpašumā vēlas iegūt visu versiju čempiona jostas, tomēr dažādu apstākļu dēļ tas viņam vēl nav izdevies. Ukraiņu bokseris cer, ka cīņa ar Ibragimovu būs pirmais solis ceļā uz absolūtā pasaules čempiona titulu.

"Mans mērķis vienmēr ir bijis apvienot visas čempiona jostas. Tomēr esmu noguris no visiem notikumiem, kas notiek ārpus boksa ringa. Es vēlos cīnīties ringā, nevis aizkulisēs," pastāstīja Kļičko.

IBF reitings.
Čempions - Vladimirs Kļičko
1. nav noteikts
2. nav noteikts
3. Kelvins Broks (ASV)
4. Nikolajs Valujevs (Krievija)
5. Kriss Bērds (ASV)
6. Hasims Rahmans (ASV)
7. Vladimirs Virčiss (UKraina)
8. Leimons Brjūsters (ASV)
9. Rejs Ostins (ASV)
10. Edijs Čemberss (ASV)

Izmantotie resursi:
www.allboxing.ru
Foto: AP


, 2007-10-20 12:24, pirms 17 gadiem
Viens no čempioniem kritīs. Un tas būs Ibragimovs. Esmu par to diezgan pārliecināts pēc Ibragimova cīņas pret Holifīldu
, 2007-10-20 12:24, pirms 17 gadiem
piekritu margeladze! klicko taksh arii baigi labs ir
, 2007-10-20 12:38, pirms 17 gadiem
es arī par visiem 100%
, 2007-10-20 15:48, pirms 17 gadiem
cienot Kļičko, jāatzīst ka pats arī ir viens no lielākajiem runātājiem, labi vēl ka sakarīgi runā. bet cik manīts izvēlas pretiniekus, kurus jāuzveic.
, 2007-10-20 17:58, pirms 17 gadiem
mans favorits, lai vinjam izdodaas !!!
, 2007-10-21 22:23, pirms 17 gadiem
To Zigiss:
Protams, ka viņš arī izvēlas, bet- tas ir principiālu apsvērumu dēļ. Pret Brjūsteru bija goda jautājums, jo iepriekš neskaidros apstākļos tika zaudēts, pēkšņi pasliktinājās pašsajūta. Pēc revanša visi jautājumi no dienas kārtības tika noņemti.
Broks arī bija interesants pretinieks- savā karjerā ne reizi nebija zaudējis. Kurš tur bija nākamais pēc Bērda? Ostins? Nu, jā, cik es nojaušu, tā bija brīvprātīgā aizstāvēšana, tātad pretinieku atļauts izvēlēties. Tā vai tā, kad sākās cīņa, bija skaidrs, ka Ostins ir par lēnu un cīņa tūlīt beigsies.
Tas, ka viņš runā, ir labi, un viņu ir patīkami klausīties, jo sakarīgi runā- ne par velti doktorantūru ir sekmīgi aizstāvējis, prot arī kaut ko pateikt, nekā dažs labs tikai #$%^&*. Respektīvi visi kā viens pirms cīņas sola Kļičko uzveikt (nu tas- maigi izsakoties), bet pēc tās tikai otmazkas un otmazkas, nekas cits.
Nu jā, nākamais varēja būt Valujevs, bet viņš zaudēja Čagajevam un bez jostas, protams, kļuva neintresants. Ja tāda cīņa kādreiz notiks, tad mēs redzēsim, kā Valujevs zaudē ar nokautu.
Tieši tad pienāca kārta Brjūsteram.
Saki ko gribi, pagaidām neredzu nevienu, kurš varētu Volodju uzveikt.

Ibragimovam tur būs hana.
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
172

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.