Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Abrahams - Vācijas labākais bokseris

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Abrahams - Vācijas labākais bokseris
Arturs Abrahams
Foto:AFP

Pasaules čempions IBF versijā Arturs Abrahams trešo gadu pēc kārtas Vācijā tika nosaukts par gada bokseri, pēc balsīm apsteidzot pat tādas boksa zvaigznes kā brāļus Kļičko.

Gada bokseri Vācijā izvēlējās pēc īpaša balsojuma, kuru veica Vācu žurnāla „BoxSport” lasītāji un speciāla žūrija, kurā tika iekļauti starptautiski atzīti boksa eksperti. Un tie trešo reizi pēc kārtas par Vācijas gada bokseri atzina Armēnijā dzimušo divdesmit astoņus gadus veco Arturu „Karali” Abrahamu (28-0, 23 KO), atstājot viņam aiz muguras Vācijā ļoti populāros smagsvarus brāļus Vitāliju un Vladimiru Kļičko.

„Tas ir ļoti liels gods priekš manis,” izteicās Abrahams. „Esmu priecīgs par tādu skatītāju un boksa ekspertu lēmumu. Mēs ļoti mērķtiecīgi strādājām, lai gūtu šos panākumus. Tāpēc gribu pateikties savam trenerim un savai komandai par atbalstu. Bez viņu palīdzības es neko nesasniegtu.”

Abrahams 2008. gadā ringā kāpa tikai trīs reizes. Martā tas aizstāvēja savu IBF titulu, divpadsmitajā raundā nokautējot amerikāni Elvinu Ajalu (18-3, 8 KO). Savukārt jūnijā tas pirmo reizi savas karjeras laikā startēja ārpus Vācijas robežām, pierādot, ka arī ASV tas var uzvarēt, jau ceturtajā raundā pieveicot Edisonu Miranda (30-3, 26 KO). Bet novembrī Abrahams atkal kāpa uz ringa Vācijā, lai otrreiz šajā gadā aizstāvētu savu čempiona titulu cīņā pret Raulu Markesu (41-4, 29 KO), kuru arī veiksmīgi tas pieveica.

Jāatgādina, ka Artura Abrahama sešdesmit sešus gadus vecais treneris Villijs Vegners arī saņēma balvu. Viņš jau astoto gadu pēc kārtas tika atzīts par labāko Vācijas boksa treneri.

Izmantotie resursi:
boxrec.com
allboxing.ru

     [+] [-]

, 2008-12-19 19:20, pirms 15 gadiem
Pelnīti!
Mans nākošais Favorīts aiz brāļiem Kļičko!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja