Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Volterss nokautē Doneiru, Golovkins iznīcina Rubio (+VIDEO)

Jānis Pārums

Volterss nokautē Doneiru, Golovkins iznīcina Rubio (+VIDEO)
Genādijs Golovkins (no labās) izdara sitienu
Foto: AP/Scanpix

Šorīt Losandželosā pie kārtējām pārliecinošajām uzvarām karjerā tika jamaikietis Nikolass Volterss (25-0, 21KO) un kazahs Genādijs Golovkins (31-0, 28KO), kuri sakāva, attiecīgi, filipīnieti Nonito Doneiru (33-3, 21KO) un meksikāni Marko Antonio Rubio (59-7-1, 51KO).

WBA superčempiona Doneira un WBA "regulārā" čempiona Voltersa cīņu krietni aktīvāk sāka Volterss, kurš pārliecinoši uzvarēja pirmo raundu, taču otrā raunda pēdējās sekundēs filipīnietis spēja nopietni satricināt jamaikieti. Tiesa, jau trešajā raundā notikumi atkal mainījās – pēc viena no Voltersa sitieniem Doneirs pirmoreiz karjerā piedzīvoja nokdaunu.

Pēc trešā raunda iniciatīva pilnībā pārgāja jamaikieša pusē. Doneirs atzīmējās ar vairākiem labiem pretuzbrukumiem, taču tas notika epizodiski. Sestajā raundā, izvairījies no filipīnieša sitiena, Volterss pats izdarīja sitienu no labās, aizsūtot Doneiru nodaunā, no kura filipīnieti nespēja laikus atgūtie. Volterss tādējādi izcīnīja 25.uzvaru profesionālajā boksā un kļuva par WBA superčempionu svarā līdz 57.2 kilogramiem. Doneiram trešais zaudējums karjerā (pirmais ar tehnisko nokautu) un otrā neveiksme pēdējās četrās cīņās (pērn zaudēts arī Giljermo Rigondo).

Volterss aizsūta nokdaunā Doneiru

Volterss nokautē Doneiru

Boksa vakara galvenajā cīņā tikās IBO un WBA superčempions svarā līdz 72.6 kilogramiem Genādijs Golovkins un WBC pagaidu čempions Marko Antonio Rubio. Tiesa, meksikānis svēršanās procedūrā nespēja iekļauties svara kategorijas robežās (pieļaujamo 72.6kg vietā 73.4kg), tādējādi automātiski zaudējot savu titulu. Lai gan Rubio solīja kazaham sagādāt vēl nebijušas nepatikšanas, realitātē no tā čiks viens sanāca.

Bukmeikeru prognozes par Golovkina pārliecinošu uzvaru piepildījās – pēc salīdzinoši mierīga pirmā raunda, nākamajā kazahs kļuva arvien pārliecinošāks, ātri vien tiekot pie panākuma. Par Rubio beigu sākumu kļuva Golovkina sitiens no apakšas, kas satricināja meksikāni. Tam sekoja vēl virkne Golovkina sitienu, līdz beidzot sitiens no kreisās aizsūtīja Rubio nokautā. Meksikānis gan spēja tikt kājās, taču nedaudz par vēlu – tiesnesis jau bija aizskaitījis līdz desmit un apturēja cīņu.

Tādējādi Golovkins izcīnīja 31.uzvaru (pēdējās 18 uzvaras – ar nokautu!), papildinot savu jostu kolekciju arī WBC pagaidu čempiona jostu. Tādejādi tagad kazaham pieder jau trīs – IBO, WBA "Super" un WBC pagaidu čempiona – tituli.

Golovkins sakauj Rubio

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-19 11:36, pirms 10 gadiem
tur ta atskjiriiba:nokddauns-bokseris piecaljas un turpina ciinju.nokauts-bokseris peec sitiena nevar turpinaat ciinju...gala rezultaats TKO-tehniskais nokauts

     [+] [-]

, 2014-10-19 21:12, pirms 10 gadiem
yahooo rakstīja: "sitiens no kreisās aizsūtīja Rubio nokautā. Meksikānis gan spēja tikt kājās, taču nedaudz par vēlu – tiesnesis jau bija aizskaitījis līdz desmit un apturēja cīņu."

No nokauta taču neviens nepieceļās Vai tik tas nebija nokdauns, autor? Tātad arī "iznīcināts" Rubio netika, kā minēts virsrakstā. TKO bija rezultāts.

Tas pats ar Doneiru- nevis nokautā viņš tika aizsūtīts, bet gan nokdaunā, no kura piecēlās, bet nepaspēja atiet līdz skaita beigām.
Paldies par repliku, nokdaunu no nokauta, protams, atšķirtu. Doneira cīņu, atzīšos godīgi neredzēju, Golovkina gan. Taisnība, ka no nokauta neviens nepieceļas, principā tas bija nokdauns, bet oficiālais cīņas iznākums tomēr minēts nokauts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-20 21:24, pirms 10 gadiem
Vispar ta jau ir tiri formalitate un no TKO vai KO nekas nemainas. Bet sajas divas cinas atskiriba ir tada ka Doneirs vs Valters - Doneirs paspeja piecelties pie skaitla 8 , bet tiesnesis nolema ka vins nevar turpinat cinu tadel TKO. Tur pretim Golovkins vs Rubio - Rubio , tiesnesa skatijuma, nepaspeja piecelties lidz skaitlim 10 tadel formali tas ir KO. Personigi es domaju ka Rubio vareja turpinat cinu.