Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kļičko tautietis palīdzēs gatavoties Solisam cīņai pret Vitāliju

Kļičko tautietis palīdzēs gatavoties Solisam cīņai pret Vitāliju
Vladimirs Virčis (pa labi) cīņā pret Huanu Karlosu Gomesu
Foto: boxnews.com.ua

Ukraiņu smagsvars, bijušais Eiropas čempions boksā Vladimirs Virčis (25-2, 20KO) drīz dosies uz WBC čempiona Vitālija Kļičko (41-2, 38KO) nākamā pretinieka kubieša Odlaniera Solisa (17-0, 12KO) treniņnometni, lai palīdzētu gatavoties cīņai pret Kļičko.

Cīņa, kā zināms, norisināsies 19. martā Manheimā. Solisa komanda uzskata, ka Virča gabarīti, kā arī cīņas maniere ļoti atgādina Kļičko vecākā cīņas stilu. Interesanti, ka pēdējo reizi Virčis cīnījās 2009. gada oktobrī, kad pēc punktiem uzvarēja latvieti Edgaru Kalnāru (20-23, 11KO).

Jāuzsver, ka Virčis ne pirmo reizi palīdz gatavoties sava tautieša Kļičko pretiniekiem. Virčis darbojās arī cita kubieša Huana Karlosa Gomesa (49-2, 37KO) treniņnometnē pirms viņa cīņas ar Vitāliju. Gomess Kļičko vecākajam zaudēja ar tehnisko nokautu devītajā raundā. Gadu iepriekš Virčis pats cīnījās ar Gomesu un piekāpās pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
sports.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-19 20:21, pirms 13 gadiem
pa rubl` :d
, 2011-02-04 13:24, pirms 13 gadiem
ātrumā izlasīju '' Vladimirs Kļičko (25-2, 20KO) drīz dosies uz WBC čempiona Vitālija Kļičko (41-2, 38KO) nākamā pretinieka kubieša Odlaniera Solisa (17-0, 12KO) treniņnometni, lai palīdzētu gatavoties cīņai pret Kļičko. ''
Ričards Bolotņiks. Foto: NunanBoy Promotions
10

Bolotņiks: "Vajag pauzi no boksa. Vēlos atpūsties. Bet paldies visiem par atbalstu"

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Austrālijā aizvadīja cīņu pret olimpisko medaļnieku Imamu Hatajevu, piekāpjoties ar tehnisko nokautu sestajā raundā pēc trim nokdauniem. "LNK Boxing" publicētajā Bolotņika uzrunā līdzjutējiem Latvijā viņš atzina, ka pretinieks bijis spēcīgs, taču cīņas plāns bija tās otrajā pusē darboties aktīvāk un meklēt iespējas. Diemžēl līdz tam neizdevās tikt.
Vasilijs Lomačenko. Foto: Top Rank Boxing
1

Lomačenko pārliecinoši sakauj Kambososu un iegūst IBF čempiona titulu

Ukrainas boksa zvaigzne Vasilijs Lomačenko atkal kļuvis par pasaules čempionu vieglajā svarā IBF versijā, Pērtā, Austrālijā, pieveicot vietējo bokseri Džordžu Kambososu. Lomačenko bija pārāks jau cīņas gaitā un 11. raundā nokautēja pretinieku, liekot tiesnesim pārtraukt cīņu.
Ričards Bolotņiks cīņā pret Imamu Hatajevu. Foto: Eye of the Tiger Promotions
6

Bolotņikam zaudējums Pērtā - tehniskais nokauts sestajā raundā

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Pērtā, Austrālijā, notikušajā cīņā piekāpās Imamam Hatajevam, zaudējot ar tehnisko nokautu sestajā raundā.