Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Golovkins astotajā raundā ar tehnisko nokautu uzveic Lemjē

Golovkins astotajā raundā ar tehnisko nokautu uzveic Lemjē
Genādijs Golovkins
Foto: hbo.com

Vakarnakt vienu titulu bagātāks kļuva IBO, WBC (interim) un WBA (super) čempions kazaks Genādijs Golovkins (34-0, 31 KO), kurš astotajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja kanādieti Deividu Lemjē (34-3, 31 KO), savā īpašumā iegūstot arī IBF pasaules čempiona jostu.

Cīņa starp abiem čempioniem trīsdesmit trīsgadīgo Genādiju Golovkinu un divdesmit sešus gadus veco Deividu Lemjē notika Ņujorkā (ASV) “Madison Square Garden” arēnā.

Līdera lomu jau no pirmās cīņas sekundes uzņēmās ASV dzīvojošais kazahu bokseris, kurš izdarīja ļoti daudz precīzu sitienu, dzenājot pretinieku apkārt pa ringu.

Piektajā raundā pēc Golovkina izdarītā sitiena pretiniekam pa korpusu Lemjē tika atskaitīts nokdauns, taču kanādiešu sportists ringa tiesneša atskaitīto desmit sekunžu laikā spēja savākties un turpināt cīņu.

Deivida Lemjē mocības beidzās astotajā raundā, kad pēc ilgstošā Genādija Golovkina spiediena cīņā iejaucās ringa tiesnesis Stīvs Viliss, apstādinot to. Var teikt, ka tiesnesis kanādieti paglāba no smagām traumām.

Vēl joprojām neuzvarēts ir Genādijs Golovkins, kuram šī no profesionālajā ringā aizvadītajām trīsdesmit četrām cīņām ir trīsdesmit pirmā uzvara ar nokautu/tehnisko nokautu.

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records


, 2015-10-18 12:49, pirms 9 gadiem
Biju gaidijis no Lemjē krietni vairāk, zinot viņa sitienu spēku, bet Golovkins ar džebiem neļāva sevi pārsteigt. Tagad mazliet jauzgaida lidz Kanelo : Kotto, domājams vilties neliks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-21 18:49, pirms 9 gadiem
Gaidam ppv ciparus, cerams būs savākts ap 500k, lai Kanēlis pēc uzvaras pāŗ Kotto nevarētu atrunāties.
, 2015-10-27 10:42, pirms 9 gadiem
ShortyMac rakstīja: Biju gaidijis no Lemjē krietni vairāk, zinot viņa sitienu spēku, bet Golovkins ar džebiem neļāva sevi pārsteigt. Tagad mazliet jauzgaida lidz Kanelo : Kotto, domājams vilties neliks.
nekāds Kotto , ne Kanelo , šim talantam, neliks neko pretī Golovkins ir jauna ēra boksā,kas stiepsies kg augstāk un augstāk,jo savās divīzījās kļūs garlaicīgi
, 2015-10-27 21:37, pirms 9 gadiem
Vicious rakstīja: Gaidam ppv ciparus, cerams būs savākts ap 500k, lai Kanēlis pēc uzvaras pāŗ Kotto nevarētu atrunāties.
150k Lai tikai kāpj svarā uz augšu, pietiek maisus dauzīt.
, 2015-10-28 20:40, pirms 9 gadiem
Brīvības Piemineklis rakstīja: Nekad nedomāju ka Golovkins ir tik labs. Skaists boksa mačs, noskatījos cīņu.
Nu labrīt Lemje bija autsaiders bez variantiem. Ko dod viņa sitiena spēks un nokautu procents, ja viņam nav ne ātruma ne taiminga, ne kāju pielietojuma. Golovkins vinu kā pēc notīm nolasīja.
, 2015-10-30 02:49, pirms 8 gadiem
TopTen rakstīja: 150k Lai tikai kāpj svarā uz augšu, pietiek maisus dauzīt.
Jā nu 500k viņš diez vai varētu izspiest, plus tas, ka bija 1/16 favorīts ar par labu nenāca, cīņas pārdošanai. Bet tas par to maisu dauzīšanu gan ir absurds, afroamerikāņu raudas, ka neviens šamējais ar Golovkinu nevar mača beigas sagaidīt. Svarā kāpt nav jēgas, SMW ir mēsla divīzija, tur vispār nav ar ko boksēt.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.