Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Cīņa ar Vitāliju Kļičko notiks nākamgad"

Jānis Pārums

Hejs: "Cīņa ar Vitāliju Kļičko notiks nākamgad"
Vitālijs Kļičko un Deivids Hejs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions boksā divās svara kategorijās, brits Deivids Hejs (26-2, 24KO) paudis viedoklis, ka nākamgad, pēc pārtraukuma, kas saistīts ar politisko darbību, WBC smagsvaru čempions, ukrainis Vitālijs Kļičko (45-2, 43K) izies ringā pret viņu.

"Gaidu zvanu no Kļičko komandas aptuveni decembrī. Nesatraucos un esmu drošs par to. Manuprāt, nākamgad kādā brīdī viņš vēl reizi gribēs iziet ringā un vēlēsies lielu cīņu. Esmu labākais kandidāts šādai cīņai – viņš nav dumjš, viņš to zina," sacīja Hejs, norādot, ka Ukrainas parlamenta vēlēšanās Kļičko zaudēs. "WBC nepretosies tādai cīņai, jo viņi saprot, ka esmu vienīgais, kas spēj Vitālijam mest īstu izaicinājumu. Ko viņam dos cīņas pret puišiem, kas līdzīgi Manuelam Čaram? Viņam nav bijis supercīņu. Karjeras svarīgākā cīņa bija pret Lenoksu Lūisu, un to viņš zaudēja. Izņemot šo, viņam nav bijis nevienas lielas cīņas, tikai pretinieki, kur jau sākotnēji bija skaidrs, ka viņiem Vitālijs zaudēt nevar."

Pēc Heja vārdiem WBC tituls ir vienīgais, kas viņu interesē boksā: "Treniņos es patiešām spīdzinu savu ķermeni, lai cīņu padarītu vieglu. Es negribētu to darīt, ja uz likmes nebūtu galvenā balva. WBC titula dēļ es netaupīšu sevi, darīšu to, kas jādara. Citi tituli mani neinteresē. Ja Vitālijs negribēs cīnīties, labi, es to sapratīšu, taču viņš pats teica, ka grib šo cīņu un mani nokautēs. Uz priekšu!"

Brits neslēpa, ka par galvenajiem līguma punktiem puses vienojās jau tad, kad viņš cīnījās ar Vitālija jaunāko brāli Vladimiru. Arī šoreiz viņš gatavs piekrist tādiem pašiem noteikumiem: "Bijām jau vienojušies, kontrakti bija sastādīti – nauda, tās sadale un viss pārējais. Mums nav vajadzīgs jauns līgums. [Uzvarot] es būšu spiests aizvadīt revanšu ar Vitāliju vai Vladimiru, to viņi paši izlems, bet pēc tam aizvadīšu vēl vienu cīņu ar viņiem."

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...
Sky Sports | Sport News

  +5 [+] [-]

, 2012-10-18 08:17, pirms 12 gadiem
cerams, ka cīņa notiks

  +3 [+] [-]

, 2012-10-18 08:48, pirms 12 gadiem
Ceru, ka cīņa nenotiks. Pretējā gadījumā skaidrs, ka boksā visu nosaka nauda. Vismaz visnotaļ principiālu viedokli savulaik brāļi Kļičko pauda par Heju un iespēju (ne)izmantošanu.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-18 09:01, pirms 12 gadiem
Hejam iedos Hohols pa rīkli un pateiks-Aizver muti!!!

  +6 [+] [-]

, 2012-10-18 09:02, pirms 12 gadiem
Tak paņem un samočī Povetkinu,pēc tam gaidi Kļičko zvanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-10-18 10:37, pirms 12 gadiem
žirga7 rakstīja: kartejais melnis bez banaana ...
Vienīgā atščirība,ka šis "melnis" var nogāzt vecāko Kļičko no troņa...

  +6 [+] [-]

, 2012-10-18 10:57, pirms 12 gadiem
Hejs laikam ir noalgojis preses sekretāru. Tāda pārlieku sakarīga runa no viņa puses.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-18 13:44, pirms 12 gadiem
Vot shitas chalis, ir vienigais kuram ir paspekam pieveikt brackas, ja vien mazak muldetu tad noteikti atbalstitu vinu!