Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Makleina menedžeris: "Džamals nav lietojis dopingu"

Amerikāņu boksera Džamala Makleina menedžeris Skots Kiršs paziņojis, ka Makleins nav lietojis aizliegtās vielas un apvainojumi šajā sakarā ir izdomājumi, ziņo fightnews.com.

Neilgi pirms cīņas ar Semjuelu Pīteru, kurā Makleins piekāpās pēc punktiem, amerikāņu bokseris tika apvainots dopinga lietošanā, tomēr gan pirms, gan pēc sacensībām veiktās dopinga pārbaudes liecināja – Makleins nav lietojis aizliegtās vielas.

"Džamals nekad nav lietojis neko aizliegtu un dopinga pārbaužu rezultāti tam ir apliecinājums. Viņš vienmēr ir bijis godīgs pret boksu un pretiniekiem," sacīja boksera menedžeris.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-21 22:58, pirms 17 gadiem
Nu cik var teikt, Džamils Maklains, nevis Džamals Makleins, mācās tak vienreiz rakstīt!
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
172

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.