Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Ceru, ka Kļičko nezaudēs Solisam"

Jānis Pārums

Hejs: "Ceru, ka Kļičko nezaudēs Solisam"
Deivids Hejs
Foto: AFP/Scanpix

WBA pasaules smagsvaru čempions boksā, brits Deivids Hejs (25-1, 23KO) atzinis, ka cer uz WBC čempiona, ukraiņa Vitālija Kļičko (41-2, 38KO) uzvaru cīņā pret kubieti Odlanieru Solisu (17-0, 12KO).

Jāatgādina, ka 2001. gadā Hejs ar Solisu tikās amatieru pasaules čempionāta finālā, kur ar tehnisko nokautu pārāks bija kubietis. Taču faktors, kāpēc Hejs vēlas Kļičko uzvaru ir pavisam cits – viņš cer tikt pie visām četrām čempionu jostām (IBO, IBF, WBO, WBC).

"Viss atkarīgs no Solisa, jo visiem zināms, ko ringā darīs Kļičko. Viņš dara to visas savas karjeras laikā," sacīja Hejs. "Viņš izmantos savu auguma pārsvaru un garās rokas, būs gatavs boksēties visus 12 raundus. Vitālijam ir spēcīgs zods, tāpēc Soliss nevar cerēt, ka varēs uzmesties viņam virsū un nokautēt. Pret Vitāliju ringā var iziet tikai ar ideālu cīņas plānu. Ja bez manis ir vēl kāds, kas ir spējīgs uz to, tad tas ir Soliss."

Hejs norādīja uz Solisa lieko svaru, uzsverot, ka tas var būt traucēklim mērķu sasniegšanai: "120 kilogramus smags Soliss nevar uzvarēt Kļičko, bet 100 kilogramus smags Soliss uz to ir spējīgs. Viss būs atkarīgs no tā, vai Soliss būs sasniedzis labu formu. Ja jā, tad viņš var radīt draudus Vitālijam. Es ar Solisu cīnījos tad, kad viņš svēra 91 kilogramu. Tagad viņš sver 115, un ir zaudējis tās priekšrocības, kuras viņam bija amatieros. Ceru, ka Vitālijs nezaudēs. Negribu palaist garām izšķirošo cīņu pret Vitāliju, iespēju tikt pie četrām čempiona jostām."

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

1 2 36 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2011-03-18 10:44, pirms 13 gadiem
Hejam nebūtu jāuztraucas par Vitāliju un viņa jostu, bet par savu jostu viņam gan vajadzētu iespringt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-03-18 10:48, pirms 13 gadiem
patīkami - Hejs par Solisu un Vitāliju domā to pašu ko es te jau rakstīju pirms laika.

Nezinu kādas ir bukmeikeru likmes, taču 100% ka Kļičko ir favorīts un ne par velti.....

Toties patīkami, ka beidzot Hejs normāli izsakās, nevis blato

  +2 [+] [-]

, 2011-03-18 10:49, pirms 13 gadiem
Reggie rakstīja: Hejam nebūtu jāuztraucas par Vitāliju un viņa jostu, bet par savu jostu viņam gan vajadzētu iespringt.
tas tiesa

     [+] [-]

, 2011-03-18 11:08, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Toties patīkami, ka beidzot Hejs normāli izsakās, nevis blato
jā,to tiešām ir grūti redzēt un ir labak nekā,kad lej sūūūūdu...
un jā,Heys jau taka cīnīsies ar Vladu nevis Vitāliju(nesaki HIP,pirms neesi pateicis GOP STOP),es uzskatu,ka Vitālijs ir labāks oponents tātad Solisam ies grūtāk,neliela intriga manī-Solisa šobrīdējais svars (mm) un vai būs atmetis savu slinkumu ..

  +3 [+] [-]

, 2011-03-18 11:16, pirms 13 gadiem
esmu pārliecināts, ka Soliss būs darījis visu, ko var. Kubas skola tomēr

     [+] [-]

, 2011-03-18 12:46, pirms 13 gadiem
izdomāju vienu interesantu scenāriju:
Tā kā Kļičko savā starpā nekad necīnīsies, tātad arī nevarēs viens bokseris dabūt labākās 5 jostas vienkopus, tad nu tā - Vladimirs zaudē Hejam, Hejam ir jau 2 jostas, tad nu nāk Vitālijs un sasist lupatās Heju..un 5 jostas ir 1 bokserim, un rezultātā izcilākais sasniegums boksa vēsturē...
Bet tā tikai ir mana fantāzija

     [+] [-]

, 2011-03-18 14:12, pirms 13 gadiem
Aigars1983 rakstīja: izdomāju vienu interesantu scenāriju:
Tā kā Kļičko savā starpā nekad necīnīsies, tātad arī nevarēs viens bokseris dabūt labākās 5 jostas vienkopus, tad nu tā - Vladimirs zaudē Hejam, Hejam ir jau 2 jostas, tad nu nāk Vitālijs un sasist lupatās Heju..un 5 jostas ir 1 bokserim, un rezultātā izcilākais sasniegums boksa vēsturē...
Bet tā tikai ir mana fantāzija
wow, ja to sauc par lielāko sasniegumu boksa vēsturē, tad Tev bokss ir tumša bilde.

     [+] [-]

, 2011-03-18 14:13, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: esmu pārliecināts, ka Soliss būs darījis visu, ko var. Kubas skola tomēr
Kubas skola? Kāda īsti kubiešiem ir tā skola? Būt labākajiem amatieru bokseriem? Cīnīties pret 17 gadīgiem bērniem, kaut vai pašiem ir 26?

     [+] [-]

, 2011-03-18 14:39, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: wow, ja to sauc par lielāko sasniegumu boksa vēsturē, tad Tev bokss ir tumša bilde.
tu katrā boksa sadaļā teiksi,ka kāds kko nejēdz?(U dn know shit about boxing ,bokss tev ir tumša bilde utt) varbūt to paturi pie sevis !? visi nepidzimst mākoši un zinoši,supurmen tev skolā skolātāja,vai kāds nedaudz zinošāks arī kko acīs bāza,ka tu nezini tik daudz kā citi ,vai citi māk izmantot māti googli un interneta pieejamos atribuutus labāk nekā tu,citi,varbūt šiem citiem-intersē vairāk kkas cits-druadzen,ģimene,darbs un bokss ir tikai kā kāds 7-15 viņu dzīves posmā..
Slēpts komentārs: folleris

  +1 [+] [-]

, 2011-03-18 22:04, pirms 13 gadiem
man garšo mirt rakstīja: tu katrā boksa sadaļā teiksi,ka kāds kko nejēdz?(U dn know shit about boxing ,bokss tev ir tumša bilde utt) varbūt to paturi pie sevis !? visi nepidzimst mākoši un zinoši,supurmen tev skolā skolātāja,vai kāds nedaudz zinošāks arī kko acīs bāza,ka tu nezini tik daudz kā citi ,vai citi māk izmantot māti googli un interneta pieejamos atribuutus labāk nekā tu,citi,varbūt šiem citiem-intersē vairāk kkas cits-druadzen,ģimene,darbs un bokss ir tikai kā kāds 7-15 viņu dzīves posmā..
Raksti Tu kā bērns, bet tomēr uztvēru Tavu domu. Saproti vienu, ja man neiet kerlings, tad es neeju uz kērlingu sadaļu un nesaku, ka uzvara trijos čempionātos ir lielākais panākums tā vēsturē kaut vai man par šo sportu nav ne mazākas nojausmas, un es neraudātu, ja kērlinga fani mestu nažus manā virzienā. Ja Tu negribi dzirdēt manas replikas, tad ieteiktu Tev viņas nelasīt. Es Tevi pazemotu jebkurā diskusijā, tapēc lūdzu nesāc. Esmu jau iepriekš pamanījis Tavas prasmes, tās nav īpaši spožas. Ieteiktu Tev turpināt pieturēties pie nesakarīgu teksta rakstīšanas, bet lielāku priekšroku Tev jādod draudzenei, ģimenei un darbam.

Dažkārt liekas, ka esi apmaldījies, neesi pareizajā sadaļā...

     [+] [-]

, 2011-03-19 00:23, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Raksti Tu kā bērns, bet tomēr uztvēru Tavu domu. Saproti vienu, ja man neiet kerlings, tad es neeju uz kērlingu sadaļu un nesaku, ka uzvara trijos čempionātos ir lielākais panākums tā vēsturē kaut vai man par šo sportu nav ne mazākas nojausmas, un es neraudātu, ja kērlinga fani mestu nažus manā virzienā. Ja Tu negribi dzirdēt manas replikas, tad ieteiktu Tev viņas nelasīt. Es Tevi pazemotu jebkurā diskusijā, tapēc lūdzu nesāc. Esmu jau iepriekš pamanījis Tavas prasmes, tās nav īpaši spožas. Ieteiktu Tev turpināt pieturēties pie nesakarīgu teksta rakstīšanas, bet lielāku priekšroku Tev jādod draudzenei, ģimenei un darbam.

Dažkārt liekas, ka esi apmaldījies, neesi pareizajā sadaļā...
Aizskāru jūtu?
tas bija jautājums,nevis apgalvojums.
jā,ļoti iespējams,nēsmu ne izcils,ne viduvējs blogotājs,un apmaldījies točna neesmu,piedod,bet Tu diemžēl nekad mūžā nevarēsi zināt visu un ,kur nu vēl,zināt,ko cits zin..

     [+] [-]

, 2011-03-19 09:15, pirms 13 gadiem
Ja Hejs vinnēs Volodju, tad Vitaļiku jau nu noteikti. Būtu prikols ja perdelim Hejam piederētu visas jostas Es par Heju!

     [+] [-]

, 2011-03-19 10:04, pirms 13 gadiem
quizzical rakstīja: Ja Hejs vinnēs Volodju, tad Vitaļiku jau nu noteikti. Būtu prikols ja perdelim Hejam piederētu visas jostas Es par Heju!
Nu nezinu, man liekas Vitālijs ir labāks par Vladimiru, jo viņš nekad īsti nav zaudējis nevienu cīņu, bet ir izstājies tikai traumu dēļ + viņam ir žoklis. Bet Hejs jau līdz Vitālijam nemaz netiks.

     [+] [-]

, 2011-03-19 12:28, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Kubas skola? Kāda īsti kubiešiem ir tā skola? Būt labākajiem amatieru bokseriem? Cīnīties pret 17 gadīgiem bērniem, kaut vai pašiem ir 26?
nu ja Tu nezini, ka no Kubas nāk ntie Olimpiskie medaļnieki un viens otrs labs pro, tad velti te blato ar neesošām zināšanām....

     [+] [-]

, 2011-03-19 13:21, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: nu ja Tu nezini, ka no Kubas nāk ntie Olimpiskie medaļnieki un viens otrs labs pro, tad velti te blato ar neesošām zināšanām....
nesāc,viņš tev izdzēsīs internetu un liks degt elles liesmās..

     [+] [-]

, 2011-03-19 14:58, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: nu ja Tu nezini, ka no Kubas nāk ntie Olimpiskie medaļnieki un viens otrs labs pro, tad velti te blato ar neesošām zināšanām....
Paskaties ko kubas amatieru bokseri ir uzvarējuši... Puišeļus, nepilngadīgos. Paskaties kad Kāns dabuja sudraba medaļu olimpiādē, viņš cīnijās pret 15 gadus vecāku kubieti, pašam viņam bija 17. Viņi vienmēr ir izbraukuši uz gadiem, bet pat gadi dažreiz nepalīdz tikt galā ar labākajiem jauniešiem.

     [+] [-]

, 2011-03-19 15:01, pirms 13 gadiem
man garšo mirt rakstīja: Aizskāru jūtu?
tas bija jautājums,nevis apgalvojums.
jā,ļoti iespējams,nēsmu ne izcils,ne viduvējs blogotājs,un apmaldījies točna neesmu,piedod,bet Tu diemžēl nekad mūžā nevarēsi zināt visu un ,kur nu vēl,zināt,ko cits zin..
Es atkal nesaprotu ko Tu īsti uzrakstīji, bet neteiktu, ka Tu mani aizskāri, drīzāk gribēji sākt "beefu" ar mani.

Man nav jāzin ko domā cits, bet ja kāds saka, ka apvienojot 5 jostas ir lielākais sasniegums boksā ir smieklīgi, katram ir savi viedokļi, ok, bet ja Tu to uzskati par lielāko sasniegumu boksa vēsturē, tad Tev vēsture vispār neiet. Vismaz viņš varēja pateikt līdz šim 21.gs.

     [+] [-]

, 2011-03-19 15:03, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris pats neko īpaši nesaprot, viņš ir PSRS boksa piekritējs, kurš tagad trenē bokserus pēc viņu stila un saka, ka Kļičko un pārējie bijuši PSRS bokseri ir labākie. Viņš neskatās uz faktiem un domā, ja Tu esi uzvarējis turnīrus amatieros Tev zināšanas par boksu pašas nāk, Tev nevajag neko lasīt un interesēties....

     [+] [-]

, 2011-03-19 15:18, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: sportists-amatieris pats neko īpaši nesaprot, viņš ir PSRS boksa piekritējs, kurš tagad trenē bokserus pēc viņu stila un saka, ka Kļičko un pārējie bijuši PSRS bokseri ir labākie. Viņš neskatās uz faktiem un domā, ja Tu esi uzvarējis turnīrus amatieros Tev zināšanas par boksu pašas nāk, Tev nevajag neko lasīt un interesēties....
es trenējos pēc Uk stila,kāda ir atšķirība no UK stila un Psrs vai to,kā trenē vairumā LV?

     [+] [-]

, 2011-03-19 15:22, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Ja Tu negribi dzirdēt manas replikas, tad ieteiktu Tev viņas nelasīt. Es Tevi pazemotu jebkurā diskusijā, tapēc lūdzu nesāc.
es lasot neburtoju līdzi,tāpēc būs grūti tevi dzirdēt,nepazemotu gan,jā-cilvēki kļūdās un tas ir tikai normāli,bet tu to bāz gandrīz katram acīš,kas kko ne tā izsaka..es sapratu kā 5 jostas nav nekas super star panākums,jo tu ir panākuši vairāki sportisti..

     [+] [-]

, 2011-03-19 15:51, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: sportists-amatieris pats neko īpaši nesaprot, viņš ir PSRS boksa piekritējs, kurš tagad trenē bokserus pēc viņu stila un saka, ka Kļičko un pārējie bijuši PSRS bokseri ir labākie. Viņš neskatās uz faktiem un domā, ja Tu esi uzvarējis turnīrus amatieros Tev zināšanas par boksu pašas nāk, Tev nevajag neko lasīt un interesēties....
nu ko, nāksies Tevi mazliet izglītot....

Blake's Take on the 10 Greatest Cuban Boxers of...

Greatest Cuban Boxers of all time

http://www.google.lv/#q=best+cuban+boxer&hl=lv&biw=1003&bih=612&prmd=ivnsfd&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&sa=X&ei=9LOETfWQL4ePswbLk6GzAw&ved=0CI8BEKsE&fp=9f2c17438fc0a3d2

nu un tagad turpini stāstīt, ka Kubai nav savas skolas un sasniegumu....

     [+] [-]

, 2011-03-19 15:52, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: sportists-amatieris pats neko īpaši nesaprot, viņš ir PSRS boksa piekritējs, kurš tagad trenē bokserus pēc viņu stila un saka, ka Kļičko un pārējie bijuši PSRS bokseri ir labākie. Viņš neskatās uz faktiem un domā, ja Tu esi uzvarējis turnīrus amatieros Tev zināšanas par boksu pašas nāk, Tev nevajag neko lasīt un interesēties....
ak jā - nevajag manā vietā stāstīt - kādas skolas piekritējs es esmu un uz ko skatos. Vienkārši pavaicā....

     [+] [-]

, 2011-03-19 16:09, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: nu ko, nāksies Tevi mazliet izglītot....

Blake's Take on the 10 Greatest Cuban Boxers of...

Greatest Cuban Boxers of all time

http://www.google.lv/#q=best+cuban+boxer&hl=lv&biw=1003&bih=612&prmd=ivnsfd&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&sa=X&ei=9LOETfWQL4ePswbLk6GzAw&ved=0CI8BEKsE&fp=9f2c17438fc0a3d2

nu un tagad turpini stāstīt, ka Kubai nav savas skolas un sasniegumu....
Tu vispār saproti ko es Tev saku? Izskatās ,ka nē. Kubieši uzvar tapēc, ka viņi cīnās pret maziem nepieredzējušiem puikām. Viņai ir sasniegumi, bet viņi nav cīnijušies pret labākajiem, viņi uzvar bokserus kuriem nav pieredzes kaut vai pašiem ir gadi 30.

     [+] [-]

, 2011-03-19 16:13, pirms 13 gadiem
neesmu studējis caurmēra kubiešu boksera oponentu vecumu, lai to izdarītu jāievada kādu 100 čaļu cīņas, tad iegūtu daudzmaz ticamu statistiku. Bet tas ko raksti izklausās pēc iedomām, kas balstītas uz aizspriedumiem.
Tu varētu papūlēties savu teoriju apaudzēt ar faktiem, nevis tukšiem apgalvojumiem

     [+] [-]

, 2011-03-19 16:17, pirms 13 gadiem
Vispār man liekas ,ka mēs runājam par amatieriem nevis profesionāļiem. Bokseriem kā Napole un Gavilans nav nekāds sakars ar Savonu vai to pašu jauno Gamboa.

Lieliskākais Kubas smagsvars ir Felikss Savons, trīs reizes uzvarējis supersmagajossvaros olimpiādē, vēl ir Stīvensons kuram ar ir trīs medeļas smagsvaros. Es, piemēram, neticu, ka Stīvensonam būtu izredzes pret Ali vai Savonam pret Taisonu profesionāļos.

     [+] [-]

, 2011-03-19 16:25, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Vispār man liekas ,ka mēs runājam par amatieriem nevis profesionāļiem. Bokseriem kā Napole un Gavilans nav nekāds sakars ar Savonu vai to pašu jauno Gamboa.

Lieliskākais Kubas smagsvars ir Felikss Savons, trīs reizes uzvarējis supersmagajossvaros olimpiādē, vēl ir Stīvensons kuram ar ir trīs medeļas smagsvaros. Es, piemēram, neticu, ka Stīvensonam būtu izredzes pret Ali vai Savonam pret Taisonu profesionāļos.
vispār Tu man piesējies, ka neesot tādas Kubas boksa skolas un tur vieni lohi tusē, kuri pieslāna tīneidžerus. Vispār dīvains apgalvojums - boksā ne vienmēr ir tā, ka sirmās galvas uzvar, ja atceramies kaut to, cik gados tas pats Taisons ieguva jostu.
Otrkārt - izlasi KĀRTĪGI manis iepostēto bokseru sarakstu un papūlies pačekot tubē video............atklāsi, ka vīri kapājušies ar gaužām solīda vecuma pretiniekiem. Nu piemēram.....Joel Casamayor

http://www.google.lv/#q=Joel+Casamayor&hl=lv&biw=801&bih=519&prmd=ivnso&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&sa=X&ei=WLuETem9BYzFswbyoICvAw&ved=0CEkQqwQ&fp=9f2c17438fc0a3d2

     [+] [-]

, 2011-03-19 16:27, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Vispār man liekas ,ka mēs runājam par amatieriem nevis profesionāļiem. Bokseriem kā Napole un Gavilans nav nekāds sakars ar Savonu vai to pašu jauno Gamboa.

Lieliskākais Kubas smagsvars ir Felikss Savons, trīs reizes uzvarējis supersmagajossvaros olimpiādē, vēl ir Stīvensons kuram ar ir trīs medeļas smagsvaros. Es, piemēram, neticu, ka Stīvensonam būtu izredzes pret Ali vai Savonam pret Taisonu profesionāļos.
Kubas bokss, pistol kungs, vai jaunskungs, nezinu jūsu statusu, galvenokārt ir pazīstams ar vieglā/vidējā svara bokseriem, labākie panākumi no pērnā gadsimta 30tajiem, līdz apmēram 70tajiem. Nu un protams - daudz Olimpisko medaļnieku.Tev, kā boksa spečonam to vajadzēja zināt....

     [+] [-]

, 2011-03-19 17:07, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: vispār Tu man piesējies, ka neesot tādas Kubas boksa skolas un tur vieni lohi tusē, kuri pieslāna tīneidžerus. Vispār dīvains apgalvojums - boksā ne vienmēr ir tā, ka sirmās galvas uzvar, ja atceramies kaut to, cik gados tas pats Taisons ieguva jostu.
Otrkārt - izlasi KĀRTĪGI manis iepostēto bokseru sarakstu un papūlies pačekot tubē video............atklāsi, ka vīri kapājušies ar gaužām solīda vecuma pretiniekiem. Nu piemēram.....Joel Casamayor

http://www.google.lv/#q=Joel+Casamayor&hl=lv&biw=801&bih=519&prmd=ivnso&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&sa=X&ei=WLuETem9BYzFswbyoICvAw&ved=0CEkQqwQ&fp=9f2c17438fc0a3d2
Es no tiem bokseriem zinu visus, zinu kas ir Gavilans, zinu ,ka viņš ir cīnijies pret pašu SRR, divas reizes. Zinu, ka Napole ir uzskatāms par vienu no labākajiem ww vēsturē, manā sarakstā viņš ir trešais aiz SRR un SRL. Es arī zinu to, ka Casamayora ir bēguļojis no Meivedera un zaudējis visiem tā svara kategorijas bokseriem, gan Koralesam( kaut vai pēc tam divreiz uzvarēja), gan Kastilio. Es arī zinu, kas ir Perets, lielisks bokseris kurš nomira cīņa pret vienu no lieliskākajiem bokseriem Emīliju Grifitu, laba cīņa ar letālu iznākumu.

Taisons jostu neieguva 17 gados, viņš arī to neiegūto 17 gados. Ja Taisons cīnītos 20 gados pret Holmsu viņš zaudētu, pieredzes trūkums.

Tu jau nedaudz ar āziešiem kuri nav lielāki par lightweight. Kubieši ir diez gan lieli, kā jau teicu, viņu lieliskākie bokseri un lielākie tautas varoņi ir Stīvensons un Savons. Viņi Kubā ir tuvu Dievam, viņiem tur nekas netrūkst.

Es nekad neesmu teicis, ka viņi ir lohi, bet viņi savu MILZĪGO slavu ir guvuši pieslānot tīneidžerus tas gan. Tas ir fakts. Tas ir stulbi teikt, ka 17 gadīgam bokserim ir lielas priekšrocības pret 28 gadus vecu bokseri. Viņam ķermenis vēl nav piekļāvies savām prasmēm, kamēr 28 vecais ir 100% ar savu ķermeni ir ticis līdzi savām prasmem. Bet kā jau es saku, šo es saku par amatieru bokseriem. Tu vēl neesi sapratis, ka labākais Kubas profesionālais bokseris ir kaut kur top40 labāko profesionāļu sarakstā, bet labākais Kubas amatieru bokseris ir top3 labāko amatieru bokseru sarakstā un tas ir tikai tapēc, ka viņi uzvar nepieredzējušus bokserus, nesaku, ka tie ir bomži, bet vienkārši cīņa pret bērniem.

     [+] [-]

, 2011-03-19 17:43, pirms 13 gadiem
es nesalīdzinu amatierus ar pro, vecīt, tas ir galīgi garām !
Uz Olimpisko boksu vispār pašlaik skatīties derdzīgi, parodija par boksu.
BET klausies - neesi pamanījis, ka pēdējos pārdesmit gadus uz tās salas ir sociālisms, ar visām no tā izrietošajām sekām ?
Cik daudz talantīgu bokseru tur nonīka nemaz netikuši pie iespējas nokļūt pro ringā varam tikai minēt......
Šķiet lasīju tikai par vienu bokseri, kurš aizmuka no kastro....nu moš bija vēl pāris, ko nezinu.
Tagad pasaki - man nebija taisnība, kad teicu - kubiešu skola ?!

     [+] [-]

, 2011-03-19 18:15, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: es nesalīdzinu amatierus ar pro, vecīt, tas ir galīgi garām !
Uz Olimpisko boksu vispār pašlaik skatīties derdzīgi, parodija par boksu.
BET klausies - neesi pamanījis, ka pēdējos pārdesmit gadus uz tās salas ir sociālisms, ar visām no tā izrietošajām sekām ?
Cik daudz talantīgu bokseru tur nonīka nemaz netikuši pie iespējas nokļūt pro ringā varam tikai minēt......
Šķiet lasīju tikai par vienu bokseri, kurš aizmuka no kastro....nu moš bija vēl pāris, ko nezinu.
Tagad pasaki - man nebija taisnība, kad teicu - kubiešu skola ?!
Protams, ka viņiem nebija iespēja tikt profesionāļos, bet nebija jau tā, ka viņi ļoti gribēja. Lai arī Kubā viņi mnepelnija necik par cīnīšanos viņiem iztika vienmēr bija, lielākā māja ar. Ir protams daļa kas gribēja izbaudīt dolāru un iespēju cīnīties pret labākajiem. Tomēr viņi amatieros varēja cīnīties visu mūžu, turnīri viņiem bija daudz, es negribu teikt, ka ir slikti kubieši, viņi visi ir labi, ir tādi kā Gamboa kurš pats bija jauns kad izcīnija medaļas.

Es īsti nezinu kas ir kubas skola. Es īsti nesaprotu tā nozīmi...

     [+] [-]

, 2011-03-19 18:29, pirms 13 gadiem
ātri, tehniski labi sgatavoti bokseri, ar labu aizsardzību.
noskaties soliss vs hejs un viss būs skaidrs, tipisks kubiešu bokseris ringā

     [+] [-]

, 2011-03-19 19:51, pirms 13 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: ātri, tehniski labi sgatavoti bokseri, ar labu aizsardzību.
noskaties soliss vs hejs un viss būs skaidrs, tipisks kubiešu bokseris ringā
To cīņu pēc būtības vajadzētu redzēt visiem mūsdienu boksa faniem. Piekrītu tam,ka viņiem(Solis, Rigondeaux, Gamboa) visiem ir skaists skatāms stils(man personīgi) un viņu panākumi olimpiskajās spēlēs un amatieros nav pārvērtēti, taču lielākās Kubas leģendas kā jau visu šo diskusiju esmu minējis dzīvo uz to, ka viņiem nav sanācis cīnīties ar labākajiem bokseriem viņu labākajos gados. Protams tāpat es viņus uzskatu par izciliem, bet vienkārši viņi nav pārbaudīti, varbūt amatieros viņi ir tik labi, ka uzvarētu par Muhamedu Ali.

     [+] [-]

, 2011-03-19 20:34, pirms 13 gadiem
nu Tas Kungs vien zin - kurš no viņiem ko varētu uzveikt, bet manuprāt par to, ka ir Kubā ir labs bokss, gan šaubīties nevajadzētu...
Es būtu starā, ja pie mums būtu kaut 50% viņu potenciāla
1 2 36 komentāri