Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

Maskajevs un Pīterss tomēr cīnīsies

Krievijas bokseris Oļegs Maskajevs (attēlā) tomēr cīnīsies ar nigērieti Semjuelu Pītersu par pasaules čempiona titulu Vispasaules boksa savienības (WBC) versijā. Šī cīņa notiks 2008. gada 2. februārī Ņujorkā, "Madison Square Garden" arēnā.

Cīņas organizators ir slavenais Dons Kings. Jau 6. oktobrī bija paredzēta cīņa starp šiem bokseriem, tomēr Maskajeva muguras savainojuma dēļ tā tika atcelta. Šī savainojuma dēļ krievs ringā nav kāpis jau pēdējos desmit mēnešus.

WBC direktoru padoma izrādīja principialitāti un 22. septembrī Pītersu pasludināja par pagaidu pasaules čempionu šajā versijā. Tomēr ringā Nigērijas bokseris kāpa, lai tajā pašā 6. oktobrī cīnītos ar amerikāni Džamilu Makleinu. Pīterss šo kauju uzvarēja un jau tagad var skaitīties pilntiesīgs pasaules čempions supersmagajā svarā WBC versijā.

Dona Kinga kompānija "Don King Productions" abiem bokseriem par šo cīņu ir piedāvājusi 3,107 miljonus ASV dolāru, no kuriem 55% saņems Maskajevs, bet 45% tiks izmaksāti Pītersam.

Izmantotie resursi:
www.gazeta.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-17 22:12, pirms 17 gadiem
tā varētu izvērsties par vienu no pēdējā laika sakarīgākajām cīņām
, 2007-10-18 09:42, pirms 17 gadiem
Da kas taa par summu 3 milj uz abiem ??? Atceros, ka Taisons savaa laikaa par machu sanjeema 35 milj viens pats!!! NJaa ... boksaa nav spilgtu zvaigzhnju un ir noveerojams kritums ...
, 2007-10-18 13:44, pirms 17 gadiem
Maskajevs īstenībā varētu arī atrauties pa bieti, taču domāju, ka pasmagā cīņā viņš uzvarēs. Patiesībā visi ir diezgan švaki šobrīd, izņemot vienīgi varbūt bračkas Kļičko
, 2007-10-21 23:05, pirms 17 gadiem
Maskajevs, ja ievēros savu taktiku un būs pietiekami kustīgs, uzvarēs. Ja ies uz sitienu apmaiņu, tad- nu nezinu, nezinu.
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
172

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.