Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko: "Brālis iznīcinās Povetkinu"

Vitālijs Kļičko: "Brālis iznīcinās Povetkinu"
Brāļi Vladimirs un Vitālijs Kļičko
Foto: Eastside Boxing

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBC versijā ukrainis Vitālijs Kļičko uzskata, ka viņa brālis, IBO, IBF un WBO pasaules čempions Vladimirs Kļičko tiks galā ar savu nākamo pretinieku – krievu Aleksandru Povetkinu.

"Povetkins ir perspektīvs. Viņam ir gaidāma laba nākotne. Aleksandrs [Povetkins] tāpat kā Vladimirs [Kļičko] ir olimpiskais čempions. Taču cik cīņas Povetkins ir aizvadījis profesionāļos? Sešpadsmit? Domāju, ka viņa menedžments pieļauj lielu kļūdu, pametot savu bokseri tik spēcīgam pretiniekam kā Vladimirs," sprieda Vitālijs Kļičko.

"Povetkinam ir potenciāls, taču viņš ir par jaunu un viņam vēl ir par agru šādai cīņai. Tā nebūs viegla. Ja pavisam godīgi, domāju, ka Vladimirs iznīcinās viņu," paziņoja Kļičko vecākais.

Vladimira Kļičko (51-3, 45KO) un Aleksandra Povetkina (16-0, 12KO) cīņa tiks aizvadīta 13. decembrī Vācijā.

Izmantotie resursi:
eastsideboxing.com


, 2008-10-16 00:51, pirms 16 gadiem
..un Klichko zina ko runaa!Vinjsh taa pat vien ar vaardiem nemeetaajaas, kaa piemeeram "malkas cirteejs".
, 2008-10-16 01:16, pirms 16 gadiem
Povetkinam vel ir laiks atteikties..
Slēpts komentārs: heh
Slēpts komentārs: davix
, 2008-10-16 10:29, pirms 16 gadiem
davix rakstīja: man ar šitie bračkas sāk besīt. Visu laiku bildēs kopā un vienmēr viens runā par otru cik viņš visus sasitīt. un tad vēl tie urlīgie krekli ar BOSS īstenībā normāli apģērbu ražotāji vairs neliek lielus uzrasktus uz saviem apģērbiem un pašlaik tikai tādi palikuši uz paģelkām.

Protams viņiem nav paģelkas, bet nu acīmredzot uzņēmums saprot kas ir lielākie fani šādiem no austrumiem nākošiem bokseriem...
Cirvi, par taadu terminu kaa sponsori, neko neesi dzirdeejis??? paseedi veel pie datora un paspeelee counter strike, tas noteikti uzkachaas tavus muskuljus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-16 10:57, pirms 16 gadiem
Army rakstīja: nekas, lai tik paciinaas un tad sapratiis ka tomeer nevajadzeeja iet pret Vladimiru
Ты так говоришь как будто ты его тёлка.

Тебя не интересует красивый бокс? В любом случае этот матч будет интереснее чем с Питером.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-16 13:42, pirms 16 gadiem
es jaw uz powetkinu lieku.... potencaals lielaaks...
, 2008-10-16 13:42, pirms 16 gadiem
Zb shitie dirseeji ! "Bralis iznicinas Povetkinu" ,izdomaa vel kko tizlaaku,tas ir bokss vai kkads vardu apmainjas freestyle ? Vnk nevar bez smirdeeshanas iet un ciiniities??
, 2008-10-16 14:16, pirms 16 gadiem
Nu vienreiz jau Vladimirs kārtīgi trāvās no dienvidāfrikāņa Sandersa (kurš starp citu nekāds dižis nakautētājs nemaz nav) , tāpēc es tik drošs nebūtu, ka Povetkins tiks iznīcināts, jo Vladimiram, salīdzinot ar brāli, ir mazāka noturība pret stiprākiem sitieniem - kā saka zods nav viņa stiprākā puse.
, 2008-10-18 11:59, pirms 16 gadiem
yuri gagarin,,,sii cinjaa buus tik interesanta un gara...cik to veeleesies Vladimirs...cerams ka vinsh atlaus jaunajam talantam sevi apliecinaat ringa...nu mosh lai povetkins liidz kaadam 7 round izvelk...un tad jau taa buus daavana NO KĻIČKO...negribeetos arii 1 round pirmajaas 30 sec nokdaaunu Povetkinam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
172

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.