Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Čagajevs: "Pierādīšu, ka esmu labākais"

Čagajevs: "Pierādīšu, ka esmu labākais"
Ruslans Čagajevs
Foto: AP

Pasaules Boksa asociācijas (WBA) atvaļinātais čempions smagajā svarā uzbeks Ruslans Čagajevs paudis pārliecību, ka pēc tam, kad būs uzvarēts Nikolajs Valujevs, viņš varētu iziet ringā pret jebkuru no brāļiem Kļičko.

Uzbekistānas bokseris atzinis, ka viņam paticis Vitālija Kļičko sniegums cīņā pret Semjuelu Pīteru: "Vitālijs atstāja spēcīgu iespaidu. Viņš ringā izskatījās lieliski. Taktiski gudri aizvadīja cīņu un nedeva nigērietim nevienu iespēju izpausties. Nebiju domājis, ka viņš uzvarēs tik viegli."

"Kas attiecas uz manām cīņām, tad WBA vadība man apliecināja, ka cīņu ar Valujevu noteikti notiks. Pagaidām gan nav zināms, kur un kad," piebilda uzbeks.

Jautāts, vai viņš vēlāk gatavs cīnīties ar brāļiem Kļičko, Čagajevs atbildēja: "Jā! Ar jebkuru no viņiem. Es esmu krietni ātrāks par brāļiem, viņi nespēs man trāpīt. Tagad es smagi strādāju un kad atgriezīšos ringā, pierādīšu visiem, ka esmu labākais smagā svara bokseris."

Izmantotie resursi:
fightnews.com


, 2008-10-16 15:59, pirms 16 gadiem
sitais jau izskatas normalaks oppenents, neka negjeri kura lej savas shokolades.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-16 16:03, pirms 16 gadiem
oscars rakstīja: baltie valda.. tas tikia vlereiz pieraada, ka jau sen labaakie atleeti vairs neiet uz boksu un vispareejais boksa liimenis smagaja svaraa ir krities...

tagad tajaa pashaa ASV melnji dod priekshroku amerikaanju futbolam un basketbolam.. paskataties kaut vai uz Lebron James - vinjhs buutu bijis IDEAALS bokseris - tomeer jaunie taleeti vairs nav tik dulli lai sabedeetu savu veselliibu shaja sporat veidaa.. plus iespejas izsisties arii ir daudz mazakas neka piem. basketbola... boksa tikia pti pati elite sanjem labas naudas... pareejie kasa kules ungaida izdeviibu!!!
kautkā negribētos tev piekrist...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-16 16:06, pirms 16 gadiem
vai nav kaads spechuks kursh vareetu pateikt cik tad iisti ir to jostu? A to katru otro dienu paraadaas raksti par kaarteejo chempionu kursh veelas aizstaaveet vai atnjemt kaadam kaarteejo jostu...
, 2008-10-16 16:11, pirms 16 gadiem
mosh ar
, 2008-10-16 16:12, pirms 16 gadiem
mosh ar abiem uzreiz boksēties varētu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-16 16:46, pirms 16 gadiem
taa arii laikam neviens nemaacees pateikt cik tad iisti ir jostu, tik teelo dizhos expertus, oscar, izskataas ka tev buutu jaazin, ja jau seko liidzitam no 60tajiem gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-16 17:47, pirms 16 gadiem
oscars - es tomēr teiktu, ka 5as jostas WBC (Vitālijs Kļičko), IBO, IBF,WBO (Vladimirs Kļičko), un WBA (Valujevs, Čagajevs)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-16 18:53, pirms 16 gadiem
oscars - es teiktu vienkaarshaak. josta ir tik nopietna cik nopietns ir taas chempions. un neviens no manis uzskaitiitajiem nav vnk ar ambiicijaam, bet arii ar lielu potenciaalu ciinjaa par jebkuru no 5aam jostaam.
, 2008-10-16 20:26, pirms 16 gadiem
Man jau saak apnikt ssis es jau man liekas kaadus 3-5 bokserus zinu kas teikussi uzvareessu sito un ssito un naakamais buuss Klliccko!!!
, 2008-10-16 20:45, pirms 16 gadiem
jebkursh no braaljiem viegli tiktu ar vinju galaa. vinja paarsvars pret valuevu nu nebija jau nekaads nospiedosh.
, 2008-10-17 11:06, pirms 16 gadiem
antanas rakstīja: jebkursh no braaljiem viegli tiktu ar vinju galaa. vinja paarsvars pret valuevu nu nebija jau nekaads nospiedosh.
Būsim godīgi, pārsvara nebija. Valujevs vienkārši neko - pilnīgi neko navarēja izdarīt (kā jau krietni vien daudzas pēdējās cīņas, pret melno, kad dabūja pirmoreiz titulu, arī taču patiesībā nekā pārliecinoša nebija), un kā tādam lai dod uzvaru? Pēc punktiem arī iedeva Čagajevam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
172

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.